Storage efficiëntie

Storage efficiëntie:

Gebruik ik mijn storage wel efficiënt genoeg?

Data heeft de neiging explosief te groeien. Niet alleen door alle bestanden die uw organisatie aanmaakt. Ook omdat u van al die bestanden kopieën maakt ter bescherming, voor compliance, voor disaster recovery enzovoort. Bovendien bestaat het overgrote deel van die data, zo’n 90% zelfs, uit ongestructureerde data. Vaak gaat het om bestanden die een keer zijn aangemaakt en daarna nooit meer worden gebruikt. Daardoor is storage efficiëntie erg belangrijk.

Storage efficiëntie is een uitdaging voor veel moderne organisaties. In de praktijk blijkt slechts 25% van alle data actief te worden gebruikt. De rest bestaat uit ‘koude data’, die wel op uw kostbare storagesystemen staat. Als u uw data analyseert op gebruik, identificeert u die koude data en slaat u deze op goedkopere storagesystemen op. De data die u dagelijks gebruikt slaat u dan op snelle flash storage op. Daarmee bespaart u kosten en verbetert u tegelijkertijd de performance. DMP laat u, samen met onze partner Komprise, graag zien hoe u dat aanpakt.

Partners

Gerelateerde oplossingen

DMaaS

Uw tijd is kostbaar. U kunt uw uren immers maar één keer besteden. Maar het managen van uw IT-omgeving kost tijd. Veel tijd. Zelfs als...
Lees meer

Heeft u een vraag over DataManagement-as-a-Service?

Neem contact met ons op

Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring