Storage efficiëntie

Storage efficiëntie:

Gebruik ik mijn storage wel efficiënt genoeg?

Data heeft de neiging explosief te groeien. Niet alleen door alle bestanden die worden aangemaakt, maar juist omdat van al die bestanden kopieën worden gemaakt te bescherming, voor compliance, voor disaster recovery en zo voort. Bovendien bestaat het overgrote deel van die data, zo’n 90% zelfs, uit ongestructureerde data. Vaak gaat het om bestanden die een keer zijn aangemaakt en daarna nooit meer worden gebruikt.

In de praktijk blijkt slechts 25% van alle data actief te worden gebruikt. De rest bestaat uit ‘koude data’, die wel op uw kostbare storagesystemen blijft staan. Als u uw data zou kunnen analyseren op gebruik, kunt u die koude data opslaan op goedkopere storagesystemen en de data die dagelijks wordt gebruikt op snelle flash storage. Daarmee bespaart u kosten en verbetert u tegelijkertijd de performance. DMP laat u graag zien hoe u dat aanpakt.

Partners

Gerelateerde oplossingen

DMaaS

Uw tijd is kostbaar. U kunt uw uren immers maar één keer besteden. Maar het managen van uw IT-omgeving kost tijd. Veel tijd. Zelfs als...
Lees meer

Heeft u een vraag over DataManagement-as-a-Service?

Neem contact met ons op
Contact
Algemeen
T +31 85 401 34 34
E info@dm-p.com

Support
T +31 85 401 34 30
E support@dm-p.com

© DataManagement Professionals - Privacy - Cookieverklaring