Sunday Foundation en DMP bouwen school in Sierra Leone

Sunday Foundation en DMP bouwen school in Sierra Leone

DMP en de Sunday Foundation gaan een school bouwen in Sierra Leone, Afrika! Al lange tijd is DMP bezig om dit te kunnen verwezenlijken en tijdens IT In Motion 2021 kondigde Ian Koch het prachtige nieuws aan. Onderwijs is een belangrijke pijler onder de activiteiten van de Sunday Foundation in Sierra Leone. Wij zijn erg trots en blij dat wij met onze kennis en kunde hier een steentje aan bij mogen dragen, samen met onze partners Commvault en NetApp.

Chief Ouwe Dibbes

Wanneer Sander de Kramer, voorzitter en oprichter van de Sunday Foundation in 2007 de ellendigste plek ter wereld bezoekt. Doet hij zichzelf een belofte: hij gaat de inwoners van Sierra Leone helpen op een beter bestaan. Hoe hij dit doet en wat hij allemaal heeft meegemaakt vertelt hij in zijn boek ‘Chief Ouwe Dibbes’. Even geestig als aangrijpend laat ‘Chief Ouwe Dibbes’ zien hoeveel moois er kan voortkomen uit grenzeloze bevlogenheid, eindeloos optimisme en Rotterdamse creativiteit.

Benieuwd naar hoe de school eruit komt te zien? Sander de Kramer, laat in onderstaande video een sneak peek zien! Meer weten over het project of het boek willen bestellen? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Neem contact met ons op


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring