Sander de Kramer gastspreker tijdens IT In Motion 2020

Sander de Kramer gastspreker tijdens IT In Motion 2020

De gastspreker tijdens IT In Motion 2020 is niemand minder dan… Sander de Kramer! Sander de Kramer is tv-maker, columnist, verhalenverteller, Rotterdammer en wereldverbeteraar. Een unieke persoonlijkheid met een even zo uniek verhaal. Een verhaal wat u gehoord móet hebben!

Zo stond Sander in 2007 oog in oog met de piepjonge kindslaven die in de diamantmijnen van Sierra Leone worden uitgebuit. Samen met Hugo Borst richt hij de Sunday Foundation op. Vele miljoenen euro’s werden en worden nog steeds ingezameld en talloze kansarme Afrikanen kregen een beter leven. Maar daar stopt het verhaal van Sander niet. Naast het maken van diverse tv-programma’s, zoals De Wandeling en Keuringsdienst van Waarde, was hij ook bondscoach van het Nederlands Daklozenelftal, assistent-bondscoach van Sierra Leone (echt waar!) en ontving hij de prestigieuze Laurenspenning, Majoor Bosshardtprijs en Four Freedoms Award vanwege zijn verdiensten voor het maatschappelijke leven.

Tijdens IT In Motion 2020 vertelt Sander onder andere over zijn ervaringen in Sierra Leone, waar hij in 2010 officieel tot Chief werd benoemd, de Sunday Foundation en de projecten die zij ondernemen. We kunnen wel stellen dat Sanders enthousiasme aanstekelijk werkt en zijn bevlogenheid, creativiteit en optimisme overslaat op zijn omgeving. Mis het dus niet op woensdag 16 september!

Over de Sunday Foundation
De Sunday Foundation bestaat volledig uit vrijwilligers en biedt hulp op de vergeten plekken op aarde. De stichting zet op de slechtste plekken ter wereld projecten op om de ergste nood te lenigen. Projecten van hoop. En, als het aan de medewerkers van de Sunday Foundation ligt, een hoop projecten! DMP ondersteunt de Sunday Foundation daarom met verschillende initiatieven.


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring