Varonis

Varonis

Varonis is een pionier in het beveiligen en analyseren van data, gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfsgegevens. Varonis richt zich onder andere op gevoelige bestanden en e-mails, vertrouwelijke data van klanten, werknemers of patiënten, financiële archieven, strategieën, productplannen en ander intellectueel eigendom.

Het Varonis Data Security Platform detecteert insider threats en cyberattacks door het analyseren van data, account activiteiten en gebruikersgedrag. Daarnaast voorkomt en minimaliseert men incidenten door gevoelige en verouderde data te vergrendelen. Door middel van automatisering handhaaft Varonis de veiligheid van uw systemen.

Varonis wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk aan governance, compliance, classificatie en het analyseren van bedreigingen. Varonis bestaat sinds 2005 en heeft klanten van over de hele wereld.

Gerelateerde cases

NWB Bank

Varonis is een pionier in het beveiligen en analyseren van data, gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfsgegevens. Varonis richt zich onder andere op gevoelige bestanden...
Lees meer
Contact
Algemeen
T +31 85 401 34 34
E info@dm-p.com

Support
T +31 85 401 34 30
E support@dm-p.com

© DataManagement Professionals - Privacy - Cookieverklaring