Komprise

Komprise

Databeheer is al tientallen jaren een grote uitdaging voor bedrijven. De exponentiële groei van data vergroot de complexiteit. Het gebrek aan inzicht in ongestructureerde data als documenten en losse bestanden resulteert in onnodig gebruik van dure opslagmiddelen. Onderzoek laat daarnaast zien dat 60 tot 80 procent van de zakelijke data ‘koud’ is en al minstens twee jaar niet wordt gebruikt. Deze data neemt wel ruimte in beslag op uw dure primary storage systemen. Komprise heeft hier de oplossing voor.

Hoe helpt Komprise?

De oplossing van Komprise analyseert complexe datasets binnen vijftien minuten na implementatie. De sofware toont volledige informatie over het datagebruik binnen de organisatie. Dankzij de geavanceerde analytics engine kunnen gebruikers een gedetailleerde schatting maken van toekomstig datagebruik. Dat doet men op basis van patronen die tot vijftien jaar teruggaan. Beheerders kunnen zo effectieve capaciteitsplannen en gedetailleerde ROI-overzichten opstellen binnen een duidelijke en eenvoudige gebruiksinterface. Met deze analyses wordt data automatisch kosteneffectief opgeslagen. U houdt edrijfskritische informatie wordt op de NAS gehouden voor volledige en onmiddellijke beschikbaarheid. De koude data wordt daarentegen geplaatst op goedkopere storagemedia. Op deze manier eist deze data geen dure IT-middelen op.

Leestip: Ongestructureerde data & Komprise.

DMP & Komprise

DMP heeft op basis van deze software de dienst DMaaS Analyze & Archive ontwikkeld. Een dienst op basis van pay-per-use die u inzicht biedt in uw ongestructureerde data. Bekijk hieronder de demonstratie van deze dienst:

Meer informatie over Komprise treft u hier aan.

Wilt u meer informatie?


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring