Cohesity

Cohesity

Meer dan 80% van bedrijfsdata bevindt zich in fileshares, object stores, archieven, back-ups, en de dataset die worden gebruikt voor test/ontwikkeling en analyse. Cohesity gaat de strijd aan tegen deze ‘mass data fragmentation’ en luidt zo een nieuw tijdperk voor datamanagement in.

De veelal ongestructureerde data is in de meeste gevallen ondergebracht in gefragmenteerde infrastructuursilo’s. Dit bemoeilijkt dataprotectie. Daarnaast is de data kostbaar om te beheren en moeilijk te analyseren. Samen met DMP consolideert Cohesity deze silo’s naar één web-scale data platform dat zowel onpremises als in de cloud beschikbaar is. Dit platform stelt organisaties in staat om al deze data op een uniforme wijze te beheren, te analyseren en beschikbaar te maken.

Cohesity ’s software defined storage infrastructuur is ontwikkeld door de bedenker van het Google Filesysteem en maakt het mogelijkheid om diverse apps te gebruiken binnen het platform, waarmee het zeer eenvoudig is om back-ups te maken, op slimme manieren data te verwerken en eenvoudig inzichten uit al deze gegevens kunnen worden geëxtraheerd.

Contact
Algemeen
T +31 85 401 34 34
E info@dm-p.com

Support
T +31 85 401 34 30
E support@dm-p.com

© DataManagement Professionals - Privacy - Cookieverklaring