Cohesity

Cohesity

De hoeveelheid data die een organisatie genereert, neemt in rap tempo toe. Daarbij komt nog dat deze data op een steeds groter aantal aantal verschillende plekken wordt opgeslagen. Cohesity heeft berekend dat meer dan 80% van alle bedrijfsdata zich in fileshares, object stores, archieven, back-ups, en datasets die worden gebruikt voor test/ontwikkeling en analyse bevindt. Cohesity noemt dit probleem Mass Data Fragmentation. Al die data, die zich op al die verschillende plekken bevindt, moet wel worden beveiligd, beheerd en geanalyseerd. Dat kost IT-afdelingen meer en meer mankracht, tijd, geld en energie. Daar heeft Cohesity een oplossing voor ontwikkeld.

Wat is Cohesity?

Cohesity biedt een platform waarbij data uit allerlei verschillende bronnen vanuit één interface kan worden beveiligd, beheerd en geanalyseerd. Het maakt daarbij niet uit of de gegevens on-premises of in de (public) cloud zijn opgeslagen. Dat maakt beheer, beveiliging en analyse een stuk makkelijker. De zogenaamde software defined storage infrastructuur is ontwikkeld door de bedenker van het Google Filesysteem, waardoor het mogelijk is om diverse apps te gebruiken binnen het platform waarmee het zeer eenvoudig is om back-ups te maken en data te analyseren en beheren. Daarnaast kan men op slimme manieren data verwerken en eenvoudig inzichten uit al deze gegevens extraheren.

Waarom kiezen voor Cohesity?

Wilt u weten waarom organisaties kiezen voor Cohesity? Of meer weten over ervaringen van gebruikers? Lees dan dit blog naar aanleiding van Peer Reviews die door Gartner zijn verzameld.

Cohesity biedt gebruikers diverse voordelen. Met Cohesity wordt:

  • Back-up radicaal vereenvoudigd
  • Disaster Recovery versimpeld
  • Al uw ongestructureerde file en archief data ondergebracht op één platform
  • Dataopslag hoog beschikbaar en beschermt tegen ransomware

Dit biedt talloze organisaties een groot aantal voordelen, waaronder:

  • Efficiency: vervang uw dure storage silo’s door eenvoudig pay-as-you-grow oplossing
  • Reduceer risico’s: verzekert u van een always-on infrastructuur en inzicht in u (privacy gevoelige)data
  • Vereenvoudig beheer: beheer en automatiseer alles vanuit één interface

Zien is geloven en daarom hebben wij diverse demonstraties van het Cohesity platform gegeven. Bekijk ons YouTube kanaal voor webinars en demonstraties van de software die wij hebben gegeven.

Op zoek naar Cohesity Support en ondersteuning?

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijkste Cohesity-partners in de Benelux. De afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd over de oplossing door implementaties te voltooien en beheer voor onze rekening te nemen. Een voorbeeld van een tevreden DMP & Cohesity klant is Haaglanden Medisch Centrum. Wij helpen u graag met implementaties, beheer of support en ondersteuning. Wilt u meer weten over Cohesity? Of bent u op zoek naar support en ondersteuning? Vul dan het formulier op deze pagina in of vraag hier een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wat is Mass Data Fragmentation

Zoals aangegeven bevindt een groot gedeelte van de data van een organisatie zich fileshares, object stores, archieven, back-ups, en datasets die worden gebruikt voor test/ontwikkeling en analyse bevindt. Deze veelal ongestructureerde data is in de meeste gevallen ondergebracht in gefragmenteerde infrastructuursilo’s.

Cohesity platform
Bekijk de video How Cohesity Redefines Data Management op Youtube.

Dit bemoeilijkt dataprotectie. Daarnaast is de data kostbaar om te beheren en moeilijk te analyseren. Samen met DMP consolideert Cohesity deze silo’s naar één web-scale data platform dat zowel onpremises als in de cloud beschikbaar is. Het platform stelt organisaties in staat om al deze data op een uniforme wijze te beheren, te analyseren en beschikbaar te maken.

Dit platform zorgt voor een substantiële efficiencyverbetering van dataopslag. Naast een sterke reductie van kosten voor infrastructuur en beheer, zorgt het er ook voor dat u weer volledig in controle bent van uw data en daarmee veel makkelijker kan voldoend aan de nieuwe wet en regelgeving voor Dataprivacy.

Leestip: DMP en Cohesity bestrijden Mass Data Fragmentation

Wilt u meer informatie?

Gerelateerde cases

HMC

De hoeveelheid data die een organisatie genereert, neemt in rap tempo toe. Daarbij komt nog dat deze data op een steeds groter aantal aantal verschillende...
Lees meer

Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring