Partners

Commvault

Commvault is een absolute topspeler. Volgens Gartner de leider in Enterprise Backup oplossingen, voor de ander gewoon het beste datamanagement, back-up-en archiveringsproduct ter wereld. Onze dagelijkse ervaring met Commvault bevestigd dit.

Dell

Dell producten zijn betrouwbaar en werken goed in combinatie met Commvault. De servers zijn snel en betrouwbaar en de storage hardware heeft uitstekende opslagmogelijkheden. Aanschaf is altijd kosteneffectief en u krijgt gegarandeerd goede service.

NetApp

NetApp is gespecialiseerd in het efficiënter maken van datacenters. Als uw organisatie flexibel moet zijn en nog een flinke groei voor ogen heeft. Gegarandeerd 50% minder opslagcapaciteit nodig in uw virtuele desktop- en server omgevingen. Het is schaalbaar en geschikt voor zwaardere opslagoplossingen.

Zerto

Zerto’s Virtual Replication software is ontworpen als zijnde de meest eenvoudige en krachtige disaster-recovery oplossing voor gevirtualiseerde infrastructuren. Zerto zorgt voor replicatie met een RPO van seconden en “recovery-orchestration & automation” resulterend in een RTO van minuten. Dit alles is gebundeld in één simpele software oplossing, waarmee gebruikers enkele, alle of een subset van gevirtualiseerde applicaties kunnen recoveren, ongeacht het onderliggende storage platform. Hierdoor wordt de kracht van virtualisatie optimaal benut. Doordat Zerto repliceert vanuit de hypervisor-laag is het niet alleen mogelijk om te repliceren & recoveren op basis van een willekeurige storage omgeving, maar er is ook ondersteuning voor meerdere hypervisors (cross-hypervisor replicatie is mogelijk), private, hybrid en public clouds. De unieke technologie biedt met recht een “best of breed” BC/DR oplossing, ongeacht de onderliggende hypervisor of storage-laag.

Pure Storage

Pure Storage is een leverancier van all-flash storage array’s. Doordat Pure Storage Flash technologie combineert met hun eigen ontwikkelde storage software bieden ze ongeëvenaarde snelheid, met een zeer lage latency, en levert kostenbesparing door toepassing van in-line deduplicatie en compressie. Daarnaast is het zeer eenvoudig in beheer en wordt dan ook voornamelijk ingezet voor VDI, Virtuele omgevingen en database toepassingen. Kortom, deze storage oplossing levert tegen een vergelijkbare investering als traditionele disk array’s een veel eenvoudigere en snellere omgeving, waardoor uw gebruikers sneller kunnen werken.

Bel +31 85 401 34 30 of maak een terugbelverzoek

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?