Partners

Commvault

Commvault is een absolute topspeler. Volgens Gartner de leider in Enterprise Backup oplossingen, voor de ander gewoon het beste datamanagement, back-up-en archiveringsproduct ter wereld. Onze dagelijkse ervaring met Commvault bevestigt dit. DMP is de eerste en enige Commvault Service Advantage Master ter wereld.

Dell EMC

Dell EMC servers zijn snel en betrouwbaar en de storage hardware heeft uitstekende opslagmogelijkheden. Aanschaf is altijd kosteneffectief en u krijgt gegarandeerd goede service. Bij Dell EMC hebben wij de Gold Partner Status.

NetApp

NetApp is gespecialiseerd in het efficiënter maken van datacenters. Als uw organisatie flexibel moet zijn en nog een flinke groei voor ogen heeft. Gegarandeerd 50% minder opslagcapaciteit nodig in uw virtuele desktop- en server omgevingen. Het is schaalbaar en geschikt voor zwaardere opslagoplossingen. Onlangs werden wij uitgeroepen tot Cloud Service Provider of the Year van NetApp.

Zerto

Zerto’s Virtual Replication software is ontworpen als zijnde de meest eenvoudige en krachtige disaster-recovery oplossing voor gevirtualiseerde infrastructuren. Zerto zorgt voor replicatie met een RPO van seconden en “recovery-orchestration & automation” resulterend in een RTO van minuten. Dit alles is gebundeld in één simpele software oplossing, waarmee gebruikers enkele, alle of een subset van gevirtualiseerde applicaties kunnen recoveren, ongeacht het onderliggende storage platform. Hierdoor wordt de kracht van virtualisatie optimaal benut. Doordat Zerto repliceert vanuit de hypervisor-laag is het niet alleen mogelijk om te repliceren & recoveren op basis van een willekeurige storage omgeving, maar er is ook ondersteuning voor meerdere hypervisors (cross-hypervisor replicatie is mogelijk), private, hybrid en public clouds. De unieke technologie biedt met recht een “best of breed” BC/DR oplossing, ongeacht de onderliggende hypervisor of storage-laag.

Rubrik

Rubrik vereenvoudigt back-up en disaster recovery voor zowel fysieke als virtuele omgevingen. Met de technologie van Rubrik is back-upsoftware niet meer nodig en wordt het volledige potentieel van cloud storage gerealiseerd. Rubrik integreert namelijk data-orchestration, catalog management en deduplicatie in een eenvoudig schaalbare back-up appliance. Op deze manier wordt de infrastructuur van uw organisatie flexibel en schaalbaar. Rubrik is door Gartner benoemd in de categorie Cool Vendors in Storage Technologies, 2016 en erkend door Forbes als de Next Billion Dollar Startup.

Varonis

Varonis is een pionier in het beveiligen en analyseren van data en richt zich onder andere op gevoelige bestanden en e-mails, vertrouwelijke data van klanten, werknemers of patiënten, financiële archieven, strategieën, productplannen en ander intellectueel eigendom. 

Bel +31 85 401 34 30 of maak een terugbelverzoek

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?