Over ons

DMP staat voor DataManagement Professionals. Onze naam dekt de lading volledig, want kennis is onze belangrijkste asset. Of het nu gaat om kennis van trends en ontwikkelingen in de markt of kennis van concrete storage, back-up, DR en datamanagementproducten: onze professionals ontwerpen, implementeren en beheren oplossingen op maat. Dat doen wij met een persoonlijke en resultaatgerichte werkwijze vanuit onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Spanje en Zuid-Afrika.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op drie pijlers:

  • Store: high-performance storage-hardware, gecombineerd met  gebruiksvriendelijke software.
  • Protect: oplossingen voor back-up, archivering en disaster recovery –  dit kan op locatie, volledig in de cloud of hybride.
  • Manage: professioneel advies over databeheer, analytics en beheer op afstand van uw data en applicaties.

Wij werken samen met verschillende partners. Zo zijn wij de eerste en enige Commvault Service Advantage Master ter wereld. Daarnaast hebben wij een Gold Partner status bij Dell EMC en staan werden wij onlangs uitgeroepen tot Cloud Service Provider of the Year bij NetApp. Ook Varonis, Rubrik en Zerto zijn belangrijke onderdelen van ons portfolio.

Maatschappelijk

Onze organisatie staat midden in de maatschappij en wij beseffen onze rol daarin maar al te goed. Door de jaren heen hebben wij verschillende initiatieven ondernomen om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Opknappen van het schoolplein en de tuin van Meerklank, een school voor speciaal voortgezet onderwijs.
  • Ondersteunen van stichting Abrona op het gebied van interne communicatie en afname kerstpakketten
  • Opknappen van de tuin van Stichting Bartiméus, een instelling ten behoeve van zorg voor slechtziende en blinde mensen
  • Wij ondersteunen de Stichting Leven met Kanker en het BeterBoek van Amstelland Ziekenhuis

Bent u werkzaam bij een organisatie of goed doel dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Neem dan contact op met marketing@dm-p.com en wij denken graag met u mee. 

Bel +31 85 401 34 34 of maak een terugbelverzoek 

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?