Over ons

DMP – Data Management Professionals: Your Data in Safe Hands

Uw data groeit snel, vaak met giga- of terabytes per dag. Tegelijkertijd groeit de noodzaak om grip te houden op uw data. Data moet efficiënt, tijdbesparend en veilig worden opgeslagen en beheerd. Nu en in de nabije toekomst. Hoe blijft u daarin vooroplopen? Gelukkig groeit met uw data en dat van andere concerns ook onze kennis. Met een helpende, menselijke hand biedt DMP geschikte IT-oplossingen. Voor lokale organisaties en bedrijven over de hele wereld.

Delen van kennis

Zoals uw data per dag in omvang toeneemt, zo zit dat ook met onze kennis. Kennis en deskundigheid van data en data management zijn onze belangrijkste assets. Onze adviserende rol zorgt dagelijks voor nieuwe inzichten die we ook bij uw organisatie inzetten. Kennis over het veilig, geordend en toekomstbestendig beheren van data communiceren we in begrijpelijke taal tijdens onze tientallen jaarlijkse kennissessies.

Data met een toekomstplan

U kijkt vooruit en voorziet verschillende uitdagingen en verantwoordelijkheden voor uw organisatie. Uitdagingen die wij nu al aan de horizon zien schitteren, zorgen voor een constante innovatie van onze dienstverlening en het implementeren van nieuwe trends. Een voorbeeld hiervan is ons DataManagement-as-a-Service (DMaaS) portfolio, waarmee wij vernieuwende producten en diensten behapbaar maken voor ieder type organisatie. Wij adviseren, zien kansen en bieden oplossingen. Samen vinden we een oplossing die past bij uw organisatie, innovatiewensen en groei. Altijd in een goede balans en met toegevoegde waarde. DMP: Your Data in Safe Hands.

Oplossingen voor Data Management

Gerenommeerde organisaties in binnen- en buitenland maken gebruik van onze diensten. Op onze klantverhalen pagina treft u negen inspirerende case studies aan. Ons portfolio is gebouwd op de volgende pijlers:

 • We Store: betrouwbare, snelle en veilige primaire-, back-up- en cloud storageoplossingen.
 • We Protect: oplossingen voor back-up, archivering en disaster recovery op locatie, in de cloud of hybride.
 • We Manage: professioneel advies over databeheer, analytics en beheer op afstand van uw data en applicaties.

Deze oplossingen bieden wij niet alleen. Dat doen wij met verschillende partners. Zo zijn wij de eerste en enige Commvault Service Advantage Master ter wereld. Een andere pilaar onder ons portfolio is de technologie van NetApp. Als Gold Partner en Cloud Service Partner zijn wij uitstekend in staat om NetApp producten te adviseren, implementeren en als een dienst aan te bieden. Hetzelfde geldt voor Cohesity, waar wij Preferred Partner voor de Benelux zijn.

DMP in de maatschappij

Onze organisatie staat midden in de maatschappij en wij beseffen onze rol daarin maar al te goed. Door de jaren heen hebben wij verschillende initiatieven ondernomen om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken. Voorbeelden van recente projecten zijn:

 • Opknappen van het schoolplein en de tuin van Meerklank, een school voor speciaal voortgezet onderwijs.
 • Ondersteunen van stichting Abrona op het gebied van interne communicatie

Onze collega’s 

Afgelopen tijd zijn wij enorm gegroeid als bedrijf. Wij hebben veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen waar wij ontzettend blij mee zijn! Regelmatig interviewen wij (nieuwe) collega’s om de ervaringen te delen van het werken bij DMP. Leuk voor ons maar zeker ook voor jou om eens te lezen! Hieronder is een overzicht te zien van de laatste interview(s).

Onderdeel van The Digital Neighborhood (voorheen Broad Horizon)

DMP is onderdeel van The Digital Neighborhood. Wij zijn nog steeds dezelfde community van onafhankelijke technologiebedrijven, alleen hebben we nu een nieuwe naam die beter weerspiegelt wie we zijn als groep.

The Digital Neighborhood is een van de grotere Nederlandse data, business applicaties, managed hosting- en cloudbedrijven. Met de bedrijven True, Pink, Delegate, Iquality, Projectum, Sulava, Focus, GAC, Cmotions en 2Focus zijn wij in staat om oplossingen te bieden voor alle business-uitdagingen op het gebied van digitalisering en digitale innovaties.

 • True helpt jouw organisatie met hosting, de cloud en digitale werkplekken. True helpt met de continuïteit en modernisatie van missiekritische applicaties, zoals websites, webapplicaties, mobiele applicaties en e-commerce-omgevingen.
 • Pink Elephant is het werkplek-bedrijf van onze groep. Kenmerkend is de persoonlijke benadering van Pink, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Pink levert diensten op het het gebied van Outsourcing, Professional Services, Consulting en Hardware.
 • Delegate is een Deens bedrijf dat in Scandinavië organisaties adviseert over digitale transformatie en bedrijfskritische IT-oplossingen levert op basis van het platform van Microsoft
 • Iquality ondersteunt bij het maken en onderhouden van op maat gemaakte cloud gebaseerde applicaties.
 • Projectum vereenvoudigt hoe u complexe programma’s uitvoert in de ruimte voor project portfoliobeheer.
 • Sulava helpt u een soepele reis te maken naar het volledig omarmen van cloud technologie
 • Focus lost uw ERP-uitdagingen op terwijl u zich richt op Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (F&O)
 • GAC ondersteuning van Microsoft Dynamics-klanten in uw cloud- en zakelijke applicatietraject.
 • Cmotions helpt jouw bedrijf ontwikkelingen te verklaren en voorspellen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Hiervoor maakt Cmotions gebruik van advanced analytics en datascience. Zo zorg je voor een optimale inzet van mensen, processen en middelen binnen jouw organisatie.
 • 2Focus intelligente, op inzicht gebaseerde bedrijven creëren door u te helpen de werkelijke waarde van uw gegevens te begrijpen.

Maak kennis met DMP


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring