Over ons

DMP – Data Management Professionals: Your Data in Safe Hands

Uw data groeit snel, vaak met giga- of terabytes per dag. Tegelijkertijd groeit de noodzaak om grip te houden op uw data. Data moet efficiënt, tijdbesparend en veilig worden opgeslagen en beheerd. Nu en in de nabije toekomst. Hoe blijft u daarin vooroplopen? Gelukkig groeit met uw data en dat van andere concerns ook onze kennis. Met een helpende, menselijke hand biedt DMP geschikte IT-oplossingen. Voor lokale organisaties en bedrijven over de hele wereld.

Delen van kennis

Zoals uw data per dag in omvang toeneemt, zo zit dat ook met onze kennis. Kennis en deskundigheid van data en data management zijn onze belangrijkste assets. Onze adviserende rol zorgt dagelijks voor nieuwe inzichten die we ook bij uw organisatie inzetten. Kennis over het veilig, geordend en toekomstbestendig beheren van data communiceren we in begrijpelijke taal tijdens onze tientallen jaarlijkse kennissessies.

Data met een toekomstplan

U kijkt vooruit en voorziet verschillende uitdagingen en verantwoordelijkheden voor uw organisatie. Uitdagingen die wij nu al aan de horizon zien schitteren, zorgen voor een constante innovatie van onze dienstverlening en het implementeren van nieuwe trends. Een voorbeeld hiervan is ons DataManagement-as-a-Service (DMaaS) portfolio, waarmee wij vernieuwende producten en diensten behapbaar maken voor ieder type organisatie. Wij adviseren, zien kansen en bieden oplossingen. Samen vinden we een oplossing die past bij uw organisatie, innovatiewensen en groei. Altijd in een goede balans en met toegevoegde waarde. DMP: Your Data in Safe Hands.

Oplossingen voor Data Management

Gerenommeerde organisaties in binnen- en buitenland maken gebruik van onze diensten. Op onze klantverhalen pagina treft u negen inspirerende case studies aan. Ons portfolio is gebouwd op de volgende pijlers:

 • We Store: betrouwbare, snelle en veilige primaire-, back-up- en cloud storageoplossingen.
 • We Protect: oplossingen voor back-up, archivering en disaster recovery op locatie, in de cloud of hybride.
 • We Manage: professioneel advies over databeheer, analytics en beheer op afstand van uw data en applicaties.

Deze oplossingen bieden wij niet alleen. Dat doen wij met verschillende partners. Zo zijn wij de eerste en enige Commvault Service Advantage Master ter wereld. Een andere pilaar onder ons portfolio is de technologie van NetApp. Als Gold Partner en Cloud Service Partner zijn wij uitstekend in staat om NetApp producten te adviseren, implementeren en als een dienst aan te bieden. Hetzelfde geldt voor Cohesity, waar wij Preferred Partner voor de Benelux zijn.

DMP in de maatschappij

Onze organisatie staat midden in de maatschappij en wij beseffen onze rol daarin maar al te goed. Door de jaren heen hebben wij verschillende initiatieven ondernomen om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken. Voorbeelden van recente projecten zijn:

 • Opknappen van het schoolplein en de tuin van Meerklank, een school voor speciaal voortgezet onderwijs.
 • Ondersteunen van stichting Abrona op het gebied van interne communicatie

A Broad Horizon Company

DMP is onderdeel van Broad Horizon. Broad Horizon is een van de grotere Nederlandse data, business applicaties, managed hosting- en cloudbedrijven. Met de bedrijven Broad Horizon, True, Cmotions, Underlined, Pink Elephant en Delegate zijn wij in staat om oplossingen te bieden voor alle business-uitdagingen op het gebied van digitalisering en digitale innovaties.

 • Broad Horizon is Microsoft Gold partner en Citrix preferred partner. Met onze business applicaties als Microsoft D365 en Microsoft O365 bieden wij organisaties de nieuwste cloud oplossingen van Microsoft
 • True helpt jouw organisatie met hosting, de cloud en digitale werkplekken. True helpt met de continuïteit en modernisatie van missiekritische applicaties, zoals websites, webapplicaties, mobiele applicaties en e-commerce-omgevingen.
 • Cmotions helpt jouw bedrijf ontwikkelingen te verklaren en voorspellen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Hiervoor maakt Cmotions gebruik van advanced analytics en datascience. Zo zorg je voor een optimale inzet van mensen, processen en middelen binnen jouw organisatie.
 • Underlined helpt jouw organisatie met direct toepasbare kennis en producten om grip te krijgen op de customer journey, NPS en omnichannel-klantreis.
 • Pink Elephant is het werkplek-bedrijf van onze groep. Kenmerkend is de persoonlijke benadering van Pink, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Pink levert diensten op het het gebied van Outsourcing, Professional Services, Consulting en Hardware.
 • Delegate is een Deens bedrijf dat in Scandinavië organisaties adviseert over digitale transformatie en bedrijfskritische IT-oplossingen levert op basis van het platform van Microsoft

Maak kennis met DMP


Algemeen: +31 85 401 34 34
Support: +31 85 401 34 30
© DataManagement Professionals - Privacy - Cookieverklaring