Office 365 Back-up:
Gaat verder waar Microsoft ophoudt

Microsoft Office 365 is een prachtoplossing. Al uw vertrouwde Office-applicaties en -bestanden altijd up-to-date en altijd beschikbaar vanuit de cloud. Maar wat veel bedrijven niet weten, is dat Microsoft een Shared Responsibility model hanteert. De gebruiker is hierbij te allen tijde verantwoordelijk voor de data, endpoints, access management en de accounts in een Microsoft 365 omgeving. En dat er Retention Policies zijn waar data slechts beperkt bewaard blijft. Per ongeluk verwijderde bestanden zijn na 30 dagen echt weg en als uw medewerker de prullenmand van zijn mailbox leegt zelfs direct. De standaardbescherming van Microsoft is beperkt en daarom hebben wij een Microsoft Office 365 Back-up dienst bedacht.

Vraag een gratis demo op maat aan

Back-up van Outlook mailboxen

Er zijn een aantal redenen om na te denken over een back-up van uw Outlook mailboxen. Allereerst is er een juridisch reden: de bewaartermijn voor administratieve gegevens en interne mail is in Nederland maar liefst zeven jaar! Een e-mail archiving dienst is daarom voor veel bedrijven een uitkomst, zoals wij voor IT&Care implementeerden. Een andere belangrijke reden is dat Microsoft standaard geen Point-in-Time herstel van uw mailboxen biedt en er dus geen garantie is dat verloren gegevens achterhaald worden. En nadat mails naar de prullenmand zijn verplaatst of een mailbox is opgeheven, verwijderd Microsoft alle correspondentie na 30 dagen. Meer weten? Hier lees u alles over Outlook mailbox back-up.

Back-up van OneDrive data en bestanden

Sinds het thuiswerken is toegenomen, is ook de adoptie van OneDrive enorm gestegen. Samenwerken aan bestanden is eenvoudig en u heeft overal toegang tot uw gegevens. Maar net als bij Outlook mailboxen, is ook bij OneDrive de standaard Microsoft back-up zeer beperkt. U kunt items in de OneDrive prullenbak herstellen. Maar items in de Prullenbak worden na 30 dagen automatisch verwijderd. En een prullenbak is geen back-up & disaster recovery oplossing. Meer weten? Hier lees u alles over OneDrive back-up.

Live demonstratie Microsoft Office 365 back-up

Ervaar zelf hoe makkelijk het maken van een reservekopie van uw Microsoft data kan zijn. Bekijk onze live demonstratie video!

Oplossing voor Microsoft Office 365 Back-up

DMaaS Microsoft Office 365 Back-up breidt de standaardbescherming van Microsoft uit. Zo krijgt u een back-up met langere bewaartermijnen, meer recoverymogelijkheden bij calamiteiten en 24/7 toegang tot uw data. En dit alles met hetzelfde gemak, via de cloud, zonder lokale infrastructuur, waarbij u alleen betaalt voor het daadwerkelijke verbruik, per mailbox of per Terabyte. Meer weten over deze oplossing? Vul dan het contactformulier op deze pagina, vraag een gratis demo aan in of bel met +31 88 3282 648.

Vraag een gratis demo aan

Contactpersoon

Lieke Hofland
Lieke Hofland
+31 88 3282 648
lhofland@dm-p.com

Uw uitdaging

Is de back-up van Office 365 wel afdoende? Per ongeluk verwijderde bestanden zijn na 30 dagen echt weg.
Lees meer

Gerelateerde oplossingen

SaaS Data Back-up & Recovery 

De afgelopen jaren is de adoptie van SaaS-oplossingen explosief gestegen,...
Lees meer

Disaster Recovery

Bescherming van data is belangrijk, maar beschikbaarheid misschien nog wel...
Lees meer

Back-up

Als tijdgebrek leidend wordt voor IT-management, is back-up vaak het...
Lees meer

Back-up Appliance

Effectief back-upbeheer is voor veel IT-afdelingen vaak een flinke puzzel....
Lees meer

Gerelateerde cases

IT&Care

IT&Care stelt haar data veilig met de datamanagementsoftware van Commvault en zocht een partner om de organisatie hierbij te ondersteunen.
Lees meer

Heeft u een vraag over Office 365 Back-up?

Neem contact met ons op

Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring