Back-up:
De zekerheid van volledige dataprotectie

Als tijdgebrek leidend wordt voor IT-management, is back-up vaak het kind van de rekening. Systemen worden ooit aangeschaft, geïnstalleerd en een ‘groen lampje’ moet voldoende zijn. Of toch niet? Is het niet zo dat een IT-omgeving steeds verandert, dat data groeit en vaak op plekken die u niet 1-2-3 in de gaten heeft? En weet u wel zeker dat van al uw data een back-up wordt gemaakt? Wordt dat weleens getest?

Bekijk de vijf back-up tips van onze experts

Lokaal

Met DMaaS Back-up brengt u uw back-up op orde. DMP installeert lokale hardware die zorgt voor een snelle, volledige en gecentraliseerde disk-to-disk back-up van uw bedrijfsdata. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gebruikte storagecapaciteit, die met behulp van deduplicatie en compressie laag wordt gehouden. De investering vooraf beperkt zich tot de aanschaf van de juiste licenties of de hoeveelheid veilig te stellen data, afhankelijk van het aantal te beschermen servers. Door lokale storage in te zetten bent u verzekerd van een hoge performance, ook als u uw data onverhoopt mocht willen terughalen na een incident, zoals een per ongeluk verwijderd bestand.

Cloud

Met DMaaS Back-up brengt u uw back-up naar de cloud – gecentraliseerd, off-site en veilig in de DMP-cloud. Deduplicatie en compressie zorgen dat u daarvoor zo min mogelijk bandbreedte nodig heeft en zo min mogelijk cloud-capaciteit. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gebruikte storagecapaciteit en hoeft alleen te investeren in de juiste licenties, afhankelijk van het aantal te beschermen servers. Uw back-upbestanden staan veilig in de DMP-cloud en kunt u snel terughalen na een incident, zoals een per ongeluk verwijderd bestand.

Onze specialisten monitoren voor u de performance en elk kwartaal bekijken we samen met u of de gekozen oplossing nog voldoet aan uw wensen. Met behulp van DMaaS DR kunt u DMaaS Back-up uitbreiden naar een volledige DR-site in de cloud, eventueel volledig beheerd door DMaaS Managed Services.

Uw lokale back-up uitbreiden

Wilt u naast lokale back-up ook een off-site kopie van uw data, dan kunt u uw back-upoplossing uitbreiden met DMaaS CloudDrive. Uw back-updata wordt versleuteld en gerepliceerd naar de DMP-cloud. Door deduplicatie en compressie wordt daarbij zo min mogelijk netwerkbandbreedte en cloud-capaciteit gebruikt. Zo heeft u uw bedrijfsdata beschermd tegen ernstige incidenten als brand en diefstal van hardware. Ook kunt ervoor kiezen een volledige Disaster Recovery-site in te richten in de cloud, via DMaaS DR of uw datamanagement volledig uitbesteden met DMaaS Managed Services.

Meer weten over Back-up of Back-up-as-a-Service?

Uw uitdaging

Back-up op tape werkt niet meer voor onze organisatie.
Lees meer

Gerelateerde oplossingen

SaaS Data Back-up & Recovery 

De afgelopen jaren is de adoptie van SaaS-oplossingen explosief gestegen,...
Lees meer

Office 365 Back-up

Microsoft Office 365 is een prachtoplossing. Al uw vertrouwde Office-applicaties...
Lees meer

Disaster Recovery

Bescherming van data is belangrijk, maar beschikbaarheid misschien nog wel...
Lees meer

Back-up Appliance

Effectief back-upbeheer is voor veel IT-afdelingen vaak een flinke puzzel....
Lees meer

Gerelateerde cases

HMC

HMC kiest voor de combinatie Cohesity & DMP voor haar nieuwe back-up omgeving.
Lees meer

Isah

Isah kiest voor zekerheid en moderniseert back-up en recovery.
Lees meer

Landal Greenparks

Landal GreenParks centraliseert en versnelt haar back-up.
Lees meer

FD Mediagroep

DMP implementeert samen met FD Mediagroep een nieuwe back-upoplossing. Een korter back-upproces en efficiëntere opslag zorgen voor meer zekerheid.
Lees meer

IT&Care

IT&Care stelt haar data veilig met de datamanagementsoftware van Commvault en zocht een partner om de organisatie hierbij te ondersteunen.
Lees meer

Bell ID

De toenemende virtualisering van servers bij het Rotterdamse technologiebedrijf Bell ID in Rotterdam leidde tot knelpunten in het back-up proces. Technologiebedrijf Bell ID standaardiseert op...
Lees meer

Meyn Food

Meyn Food Processing optimaliseert datamanagement met DMP en Commvault en Datamanagement-as-a-Service (DMaaS) voor cloudopslag.
Lees meer

Hogeschool Windesheim

Hogeschool Windesheim zocht voldoende capaciteit om groei in de toekomst op te vangen met optimale prestaties. Windesheim versnelt en vereenvoudigt storage en back-up met DMP.
Lees meer

NLR

Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum implementeert samen met DMP en NetApp een snelle, betrouwbare en rendabele back-up.
Lees meer

Heeft u een vraag over Back-up, DMaaS of andere oplossingen?

Neem contact met ons op

Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring