Back-up Appliance

Back-up Appliance:
Effectief beheer van uw back-up

Effectief back-upbeheer is voor veel IT-afdelingen vaak een flinke puzzel. Zij moeten keuzes maken uit hardware, software en support, en vervolgens alle puzzelstukken samenvoegen tot een werkende oplossing. Zeker bij back-up toepassingen komt hier veel bij kijken. Vaak blijkt in de loop van de tijd dat componenten niet altijd even goed samenwerken. Dan is er meestal geen weg meer terug. DMP lost deze problematiek voor eens en altijd op met de DMP Back-up Appliance.

Dit is een door ons samengestelde en voorgeconfigureerde back-upoplossing op basis van CommVault- en NetApp-technologie. Met de appliance beschikken IT-afdelingen over een kanten-klaar systeem dat direct inzetbaar is voor de back-up van fysieke en virtuele servers, applicatie data, SaaS toepassingen of cloud resources. We maken zo een definitief einde aan de traditionele componentenbenadering. Geen gepuzzel meer, maar een complete oplossing voor alle back-upeisen.

Ervaring en expertise

De DMP Back-up Appliance is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met, en expertise in de datamanagementsoftware van Commvault en de storage hardware van NetApp. Wij combineerden de technologie van deze twee marktleiders tot een gestandaardiseerde en volledig getunede back-upoplossing voor bedrijven die zoeken naar een betrouwbare on-premises back-up omgeving. De DMP Back-up Appliance onderscheidt zich door een zeer snelle inzetbaarheid en combineert dat met eenvoudig beheer, een hoge schaalbaarheid en makkelijke integratie binnen een bestaande omgeving. De oplossing speelt zo in op de vraag naar meer flexibiliteit en minder complexiteit binnen IT-infrastructuren.

De voordelen van DMP Back-up Appliance op een rij:

  • Snelheid. De DMP Back-up Appliance is volledig voorgeconfigureerd op basis van de klantwensen en -eisen. Daardoor is deze oplossing binnen enkele uren al operationeel, wat de return on investment vergroot.
  • Flexibiliteit. Commvault en NetApp staan bekend om hun flexibiliteit en hun focus op het bieden van schaalbare oplossingen die makkelijk meegroeien met een organisatie.
  • Zekerheid. Met de DMP Back-up Appliance hoeft een IT-afdeling zich nooit meer af te vragen of alle componenten nog wel op elkaar aansluiten. DMP heeft de oplossing volledig gefinetuned en staat voor een gevalideerd systeem dat elke belofte op back-upgebied inlost. Ook is één contact voor de gehele oplossing voor zowel hard- als software.
  • Veiligheid. Met de DMP Back-up Appliance is het gehele back-upproces veilig en betrouwbaar in te richten. Storage-beheerders hebben op elk moment inzicht in de voortgang en het afronden van back-ups. Zo is de beheerlast terug te dringen en krijgen beheerders meer ruimte voor strategische taken
  • Inzetbaar in een hybride omgeving. Steeds meer organisaties overwegen delen van hun back-upproces in de cloud onder te brengen. De DMP Back-up Appliance is volledig voorbereid om te werken in hybride omgevingen met een mix van on-premises en (public) cloud.

Contactpersoon

Tim de Zwart
Tim de Zwart
+31 88 3282 648
tdezwart@dm-p.com

Uw uitdaging

Onze systemen moeten 24/7 beschikbaar zijn, want anders komt onze business in gevaar.
Lees meer

Gerelateerde oplossingen

SaaS Data Back-up & Recovery 

De afgelopen jaren is de adoptie van SaaS-oplossingen explosief gestegen,...
Lees meer

Office 365 Back-up

Microsoft Office 365 is een prachtoplossing. Al uw vertrouwde Office-applicaties...
Lees meer

Disaster Recovery

Bescherming van data is belangrijk, maar beschikbaarheid misschien nog wel...
Lees meer

Back-up

Als tijdgebrek leidend wordt voor IT-management, is back-up vaak het...
Lees meer

Heeft u een vraag over onze Back-up Appliance of andere oplossingen?

Neem contact met ons op

Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring