DMaaS

DMaaS:
DataManagement-as-a-Service: DMP-expertise

Uw tijd is kostbaar. U kunt uw uren immers maar één keer besteden. Maar het managen van uw IT-omgeving kost tijd. Veel tijd. Zelfs als u de benodigde kennis in huis heeft. Want IT wordt steeds complexer, terwijl de hoeveelheid data groeit en u steeds vaker wordt geconfronteerd met de kwetsbaarheid van uw kostbare bedrijfsdata. Systeemproblemen, gebruikersfouten, cyberaanvallen, compliance: bescherm uw data, maar houdt deze tegelijkertijd toegankelijk. Heeft u volledig vertrouwen in uw IT-omgeving? Worden zaken als back-up en disaster recovery regelmatig getest? En heeft u voldoende tijd en kennis voor deze zaken? Wellicht dat DMaaS, DataManagement-as-a-Service, u kan helpen.

Gelukkig is managen ook delegeren, uitbesteden. En dat doet u natuurlijk niet aan de eerste de beste. Daar kiest u professionals voor, DataManagement Professionals. Die naam zegt eigenlijk alles: onze mensen zijn specialisten in het beheren en beschermen van kostbare bedrijfsdata. Dat doen we al meer dan tien jaar en voor tientallen grote en middelgrote ondernemingen.

DMaaS: 100% transparante dienstverlening

U kunt gebruik maken van onze expertise via een aantal DMaaS-diensten. Variërend van back-up en disaster recovery tot en met volledige uitbesteding via managed services. Deze diensten zijn gebaseerd op toonaangevende oplossingen van onder andere Commvault, Cohesity, NetApp, Dell EMC en Zerto. We maken gebruik van onze eigen datacenters en u wordt geholpen door lokale mensen. Geen anonieme dienst met een slecht verstaanbare helpdesk, maar een 100% transparante dienstverlening in uw eigen taal waar u zelf de regie over behoudt.

Wij bieden een uitgebreid portfolio, denk aan de volgende oplossingen:

Klanten met DMaaS

Bij DMP ontzorgen we al bijna tien jaar organisaties en bedrijven met DMaaS. Aansprekende voorbeelden van Nederlandse organisaties die putten uit elementen van ons portfolio zijn  Hogeschool Windesheim, ISAH, FD Mediagroep en Landal Greenparks.

Voorbij de SLA

Natuurlijk verandert uw IT-omgeving. Daarom nemen wij regelmatig contact met u op om te bekijken of de afgesloten Service Level Agreement (SLA) nog voldoet. Sowieso kijken onze professionals vaak al verder dan alleen de omschreven SLA, want eventuele problemen vragen om een oplossing, niet om een kastje en een muur. Persoonlijke service, diensten die blijvend aansluiten op uw wensen en de zekerheid van optimale dataprotectie: zo hebben wij onze DMaaS-diensten ingericht.

Meer weten over ons as-a-Service dienstverlening van DMP? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Neem contact met ons op

Contactpersoon

Ian Koch
Ian Koch
+31 88 3282 648
ikoch@dm-p.com

Uw uitdaging

Uw tijd is kostbaar. U kunt uw uren immers maar één keer besteden. Met DMaaS werkt u efficiënter!
Lees meer

Gerelateerde oplossingen

Hybrid Cloud

DMP weet hoe belangrijk het is om waarde uit data...
Lees meer

Support

DMP heeft een eigen Nederlands- en Engelstalige supportdesk. Zowel voor...
Lees meer

Managed Services

Wilt u helemaal geen tijd meer besteden aan datamanagement en...
Lees meer

Gerelateerde cases

VolkerWessels

VolkerWessels is sinds kort overgegaan op een centrale organisatie. In plaats van vier verschillende ICT-afdelingen met ieder een eigen datacenter, loopt alles nu via één...
Lees meer

NWB Bank

NWB Bank heeft dankzij Varonis en DMP inzicht in haar data en voldoet zo aan AVG/GDPR richtlijnen.
Lees meer

Meyn Food

Meyn Food Processing optimaliseert datamanagement met DMP en Commvault en Datamanagement-as-a-Service (DMaaS) voor cloudopslag.
Lees meer

Heeft u een vraag over DataManagement-as-a-Service?

Neem contact met ons op

Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring