Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

Zerto

Zerto biedt disaster recovery en business continuity software specifiek voor gevirtualiseerde omgevingen. Onafhankelijk van de onderliggende hardware infrastructuur, lokale of cloud storage: met behulp van Zerto Virtual Replication wordt de data door middel van disaster recovery snel en geautomatiseerd hersteld. 

Zerto Virtual Replication

Zerto Virtual Replication gaat verder dan traditionele aanbieders van back-up & recovery. Het helpt om op basis van te behalen SLA’s inzicht te krijgen in de behaalde protectie en helpt uw organisatie weerstand te bieden tegen clamiteiten als stroomuitval, menselijke fouten, corrupties en ransomware.

Met een eenvoudig en geautomatiseerd herstelproces worden bestanden VM's, toepassingen of zelfs hele sites snel en geautomatiseerd hersteld. Vanaf een punt in tijd van bijvoorbeeld 5 seconden geleden tot maximaal 30 dagen geleden. Indien men offsite retentie inzet, dan is herstel tot vele jaren terug zelfs mogelijk. 

 

 

 

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?