Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

Varonis

Varonis is een pionier in het beveiligen en analyseren van data, gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfsgegevens. Varonis richt zich onder andere op gevoelige bestanden en e-mails, vertrouwelijke data van klanten, werknemers of patiënten, financiële archieven, strategieën, productplannen en ander intellectueel eigendom. 
 
Het Varonis Data Security Platform detecteert insider threats en cyberattacks door het analyseren van data, account activiteiten en gebruikersgedrag. Daarnaast voorkomt en minimaliseert men incidenten door gevoelige en verouderde data te vergrendelen. Door middel van automatisering handhaaft Varonis de veiligheid van uw systemen.
 
Varonis wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk aan governance, compliance, classificatie en het analyseren van bedreigingen. Varonis bestaat sinds 2005 en heeft klanten van over de hele wereld.

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?