Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

DMP Back-up Appliance

Effectief back-upbeheer is voor veel IT-afdelingen vaak een flinke puzzel. Zij moeten keuzes maken uit hardware, software en support, en vervolgens alle puzzelstukken samenvoegen tot een werkende oplossing. Vaak blijkt in de loop van de tijd dat componenten niet altijd even goed samenwerken. Dan is er meestal geen weg meer terug. 

DMP Backup Appliance

DataManagement Professsionals (DMP) lost deze problematiek voor eens en altijd op met de DMP Backup Appliance. Dit is een door ons samengestelde en voorgeconfigureerde back-upoplossing op basis van CommVault- en NetApp-technologie. Met de appliance beschikken IT-afdelingen over een kanten-klaar systeem dat direct inzetbaar is voor de back-up van fysieke en virtuele servers. We maken zo een definitief einde aan de traditionele componentenbenadering. Geen gepuzzel meer, maar een complete oplossing voor alle back-upeisen.

Ervaring en expertise  

De DMP Backup Appliance is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met, en expertise in de datamanagementsoftware van CommVault en de storagehardware van NetApp. Wij combineerden de technologie van deze twee marktleiders tot een gestandaardiseerde en volledig getunede back-upoplossing voor bedrijven die zoeken naar een betrouwbare on-premise-back-upomgeving. De DMP Backup Appliance onderscheidt zich door een zeer snelle inzetbaarheid en combineert dat met eenvoudig beheer, een hoge schaalbaarheid en makkelijke integratie binnen een bestaande omgeving. De oplossing speelt zo in op de vraag naar meer fl exibiliteit en minder complexiteit binnen IT-infrastructuren.

De voordelen van DMP Backup Appliance op een rij:  

  • Snelheid. De DMP Backup Appliance is volledig voorgeconfigureerd op basis van de klantwensen en -eisen. Daardoor is deze oplossing binnen enkele uren al operationeel, wat de return on investment vergroot.
  • Flexibiliteit. CommVault en NetApp staan bekend om hun flexibiliteit en hun focus op het bieden van schaalbare oplossingen die makkelijk meegroeien met een organisatie.
  • Zekerheid. Met de DMP Backup Appliance hoeft een IT-afdeling zich nooit meer af te vragen of alle componenten nog wel op elkaar aansluiten.  DMP heeft de oplossing volledig gefinetuned en staat voor een gevalideerd systeem dat elke belofte op back-upgebied inlost.
  • Veiligheid. Met de DMP Backup Appliance is het gehele back-upproces veilig en betrouwbaar in te richten. Storage-beheerders hebben op elk moment  inzicht in de voortgang en het afronden van back-ups. Zo is de beheerlast terug te dringen en krijgen beheerders meer ruimte voor strategische taken
  • Inzetbaar in een hybride omgeving. Steeds meer organisaties overwegen delen van hun back-upproces in de cloud onder te brengen. De DMP Backup Appliance is volledig voorbereid om te werken in hybride omgevingen met een mix van on-premise- en cloud-storage.

 

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?