Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

DMaaS Office 365 Back-up

Met Office 365 werkt u voor een vast bedrag per medewerker per maand met de nieuwste versies van uw vertrouwde Office-applicaties. Dat is erg aantrekkelijk en een van de redenen dat het gebruik van Office 365 zo’n enorme vlucht neemt. Microsoft hecht waarde aan hoge veiligheidsstandaarden, omgang met privacy, compliance en toegankelijkheid, maar dataverlies en dataprotectie blijven belangrijke issues die bij een migratie naar de cloud vaak over het hoofd worden gezien.

E-mailcorrespondentie behouden

Office 365 E-mail back-upWeinig data is tegenwoordig belangrijker dan uw interne en externe e-mailcorrespondentie. Microsoft heeft verschillende mechanismen ingebouwd om uw e-mail te behouden, maar als een medewerker de prullenbak van zijn of haar Office 365-mailbox leegt zijn de mailtjes en bestanden ook écht weg. Niemand die ze meer terug kan halen. En wat als u het e-mailadres van een medewerker opheft? Nadat het account van uw medewerker is opgeheven, worden e-mails na 30 dagen permanent verwijderd. Is dat acceptabel voor uw organisatie? 

Bestanden per ongeluk verwijderd

Bestand Office 365 back-upDe belangrijkste oorzaak van dataverlies in organisaties is het per ongeluk verwijderen van bestanden. Voor Office 365-applicaties zoals Exchange Online, OneDrive for Business en SharePoint Online heeft Microsoft daarom een Recycle Bin in het leven geroepen. Verwijderde bestanden komen in deze map terecht en kunnen indien gewenst binnen 93 dagen (OneDrive en SharePoint) of 30 dagen (Exchange Online) worden teruggehaald. Na deze termijn kunt u de bestanden niet meer terughalen. Dat geldt dus ook voor financiële documenten of personeelsgegevens. Wat betekent dit voor uw organisatie? 

Onze oplossing: DMaaS Office 365 Back-up!

Deze voorbeelden zijn geen reden om níet naar een clouddienst te migreren, maar geven wel aanleiding om extra bescherming tegen dataverlies in te bouwen. Met DMaaS Office 365 Back-up heeft u een back-up met langere bewaartermijnen, meer recoverymogelijkheden bij calamiteiten en 24/7 toegang tot uw data. Zo bieden wij uw organisatie de zekerheid dat uw kostbare data behouden blijft, met hetzelfde gemak als de clouddienst van Microsoft: er is geen lokale infrastructuur nodig en via een portaal is uw data altijd beschikbaar. Bovendien betaalt u alleen voor het daadwerkelijke verbruik, per mailbox en per Terabyte. 

Wilt u meer weten over Office 365 Back-up van DMP? Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 85 401 34 34, download deze onepager of ga naar de webshop en bestel direct!

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?