Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

DMaaS DR

Snel weer aan de slag na een incident

Bescherming van data is belangrijk, maar beschikbaarheid misschien nog wel meer. Met een veilige kopie van uw bedrijfsdata in de cloud bent u weliswaar beschermd tegen dataverlies, maar na een calamiteit of een cyberaanval is uw IT-omgeving niet snel weer beschikbaar. Wilt u de zekerheid dat uw systemen altijd up-and-running zijn? Kies dan voor DMaaS Disaster Recovery (DR). DMaaS DR, meestal ingezet als uitbreiding op DMaaS Back-up, gebruikt een off-site datakopie om uw bedrijfskritische servers te herstellen en online te brengen in de DMP-cloud. Via een beveiligde netwerkverbinding krijgen uw medewerkers na een calamiteit snel weer toegang tot hun systemen en gegevens. 

U kunt DMaas DR afnemen in verschillende niveaus, afhankelijk van de hoeveelheid data en de door u gewenste hersteltijd. De dienst is ook beschikbaar voor specifieke bedrijfssoftware. Als onderdeel van de dienst werkt een DMP-specialist samen met u een DR-plan uit waarin uw wensen en een aantal praktische zaken worden vastgelegd. Aan de hand van dit DR-plan doen we jaarlijks een DR-test, om er zeker van te zijn dat het plan werkt. Gedurende het jaar monitoren onze specialisten voor u de performance en periodiek bekijken we samen met u of de gekozen oplossing nog voldoet aan uw wensen. 

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?