Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

DMaaS Back-up & DR

Bedrijfsdata is dermate essentieel voor uw bedrijfsvoering en continuïteit dat u deze maximaal wilt beschermen. Maar niet alle data behoeft de meest krachtige beveiliging. Daarom is het belangrijk om data te classificeren. DMP biedt verschillende oplossingen voor back-up en archivering, bijvoorbeeld op basis van Commvault-software. De backup-, archivering-, zoek- en analyse-mogelijkheden van Commvault zijn toe te passen op uw fysieke, virtuele of hybride cloudomgeving. DMP is dan ook niet voor niets de grootste Commvault CASP-gecertificeerde reseller in de Benelux. Daarnaast zijn deze mogelijkheden ook toe te passen binnen de gestandaardiseerde, geprepareerde DMP Backup Appliance.

Pay-per-use data back-up

DMP biedt verder een DataManagement-as-a-Servicedienst (DMaaS), inclusief off-site back-up en disaster recovery in de DMP-cloud. Hiervoor betaalt u op basis van het daadwerkelijke gebruik. DMP levert zijn storage- en back-up oplossingen volgens de geldende governance en compliance-voorschriften. Ook hanteren we de zwaarste internationale privacy- en beveiligingsmaatstaven.

Productiever met DMP

Uw voordeel? U hebt geen hoge investeringen meer in hardware en software. Bij incidenten, zoals malware, brand of stroomuitval, hebt u snel uw data en applicaties terug. Medewerkers die als gevolg van een calamiteit niet productief zijn, behoren tot het verleden. En uw bedrijfsgegevens zijn optimaal beschermd. Zo hebt u minder zorgen.

DMP-diensten en -producten

  • Back-up software: één oplossing voor de back-up van fysieke en virtuele servers, on premise en in de cloud;
  • DMaaS: back-up-, disaster recovery- en archiveringsoplossing op basis van pay-per-use;
  • Oplossingen voor back-up, archivering, search, analytics en disaster recovery, op locatie, in de cloud of hybride.

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?