Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

DMaaS Back-up

De zekerheid van volledige dataprotectie

Als tijdgebrek leidend wordt voor IT-management, is back-up vaak het kind van de rekening. Systemen worden ooit aangeschaft, geïnstalleerd en een ‘groen lampje’ na iedere back-up moet voldoende zijn. Of toch niet? Is het niet zo dat een IT-omgeving steeds verandert, dat data groeit en vaak op plekken die u niet 1-2-3 in de gaten heeft? En weet u wel zeker dat van al uw data een back-up wordt gemaakt? Wordt dat weleens getest?

Uw back-up op orde

Met DMaaS Back-up brengt u uw lokale back-up op orde. DMP installeert lokale hardware die zorgt voor een snelle, volledige en gecentraliseerde disk-to-disk back-up van uw bedrijfsdata. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gebruikte storagecapaciteit, die met behulp van deduplicatie en compressie laag wordt gehouden. De investering vooraf beperkt zich tot de aanschaf van de juiste licenties of de hoeveelheid veilig te stellen data, afhankelijk van het aantal te beschermen servers. Door lokale storage in te zetten voor back-up bent u verzekerd van een hoge performance, ook als u uw data onverhoopt mocht willen terughalen na een incident, zoals een per ongeluk verwijderd bestand. Onze specialisten monitoren voor u de performance en elk kwartaal bekijken we samen met u of de gekozen oplossing nog voldoet aan uw wensen.

Uw lokale back-up uitbreiden

Wilt u naast lokale back-up ook een off-site kopie van uw data, dan kunt u uw back-upoplossing uitbreiden met DMaaS Cloud Drive. Uw back-updata wordt versleuteld en gerepliceerd naar de DMP-cloud. Door deduplicatie en compressie wordt daarbij zo min mogelijk netwerkbandbreedte en cloud-capaciteit gebruikt. Zo heeft u uw bedrijfsdata beschermd tegen ernstige incidenten als brand en diefstal van hardware. Ook kunt ervoor kiezen een volledige Disaster Recovery-site in te richten in de cloud, via DMaaS DR of uw datamanagement volledig uitbesteden met DMaaS Managed Services.

In de cloud

Met DMaaS Back-up brengt u uw back-up naar de cloud – gecentraliseerd, off-site en veilig in de DMP-cloud. Deduplicatie en compressie zorgen dat u daarvoor zo min mogelijk bandbreedte nodig heeft en zo min mogelijk cloud-capaciteit. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gebruikte storagecapaciteit en hoeft alleen te investeren in de juiste licenties, afhankelijk van het aantal te beschermen servers. Uw back-upbestanden staan veilig in de DMP-cloud en kunt u snel terughalen na een incident, zoals een per ongeluk verwijderd bestand. Onze specialisten monitoren voor u de performance en elk kwartaal bekijken we samen met u of de gekozen oplossing nog voldoet aan uw wensen. Met behulp van DMaaS DR kunt u DMaaS Back-up uitbreiden naar een volledige DR-site in de cloud, eventueel volledig beheerd door DMaaS Managed Services.

 

 

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?