Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

Commvault

Commvault is een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor dataprotectie en informatiemanagement. De software van Commvault helpt bedrijven over de gehele wereld bij het activeren van hun data en het transformeren van moderne dataomgevingen. Commvault beschikt over een van de grootste portfolio’s ter wereld op het gebied van dataprotectie en -herstel, cloud, virtualisatie, archivering, filesync en share.

Commvault wordt onderscheiden door zowel klanten als derde partijen op het gebied van technologische visie, innovatie en het vervullen van zijn rol als onafhankelijk en betrouwbaar expert. Doordat het geen belangen in hardware heeft of andere zakelijke verborgen agenda’s, kan Commvault zich volledig richten op datamanagement. Verschillende bedrijven – van klein tot groot en in verschillende sectoren – vertrouwen daarom op de oplossingen van Commvault

De diensten van Commvault worden via een wereldwijd partnernetwerk gedistribueerd. DMP is de eerste en tot dusver enige organisatie die de Commvault Service Advantage Master Status heeft bereikt in het partnerprogramma van Commvault. 

Onder andere FD Mediagroep, Landal Greenparks en Bell ID maken via DMP gebruik van de back-up en datamangement software van Commvault.

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?