Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

DMaaS

Uw tijd is kostbaar. U kunt uw uren immers maar één keer besteden. Maar het managen van uw IT-omgeving kost tijd. Veel tijd. Zelfs als u de benodigde kennis in huis heeft. Want IT wordt steeds complexer, terwijl de hoeveelheid data groeit en u steeds vaker wordt geconfronteerd met de kwetsbaarheid van uw kostbare bedrijfsdata. Systeemproblemen, gebruikersfouten, cyberaanvallen, compliance – uw data moet beschermd worden en tegelijkertijd toegankelijk blijven. Heeft u volledig vertrouwen in uw IT-omgeving? Worden zaken als back-up en disaster recovery regelmatig getest? En heeft u voldoende tijd en kennis voor deze zaken?

Gelukkig is managen ook delegeren – uitbesteden. En dat doet u natuurlijk niet aan de eerste de beste. Daar kiest u professionals voor, DataManagement Professionals. Die naam zegt eigenlijk alles: onze mensen zijn specialisten in het beheren en beschermen van kostbare bedrijfsdata. Dat doen we al meer dan tien jaar en voor tientallen grote en middelgrote ondernemingen.

100% transparante dienstverlening

U kunt gebruik maken van onze expertise via een aantal diensten –DataManagement-as-a-Service (DMaaS) – variërend van back-up en disaster recovery tot en met volledige uitbesteding via managed services. Onze DMaaS-diensten zijn gebaseerd op toonaangevende oplossingen van onder andere NetApp, Dell EMC, Commvault en Zerto. We maken gebruik van onze eigen datacenters en u wordt geholpen door lokale mensen. Geen anonieme dienst met een slecht verstaanbare helpdesk, maar een 100% transparante dienstverlening in uw eigen taal waar u zelf de regie over behoudt. 

Voorbij de SLA

Natuurlijk verandert uw IT-omgeving. Daarom nemen wij regelmatig contact met u op om te bekijken of de afgesloten Service Level Agreement (SLA) nog voldoet. Sowieso kijken onze professionals vaak al verder dan alleen de omschreven SLA, want eventuele problemen vragen om een oplossing, niet om een kastje en een muur. Persoonlijke service, diensten die blijvend aansluiten op uw wensen en de zekerheid van optimale dataprotectie: zo hebben wij onze DMaaS-diensten ingericht.

De volgende DMaaS-diensten zijn beschikbaar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?