Oplossingen

DMP biedt een volledig portfolio van storage- en datamanagement-diensten. Geïmplementeerd door ervaren consultants en architecten, ondersteund met een eigen Nederlands- en Engelstalige support afdeling (inclusief 24x7 support) en beheerd door een deskundig remote management team.

 

Datamanagement

Om een storage- en back-upomgeving optimaal te implementeren, heeft DMP een groot aantal gecertificeerde consultants beschikbaar. Onze consultants geven ook training (on-the-job) over diverse oplossingen. Daarnaast heeft DMP een supportafdeling beschikbaar die, afhankelijk van de service level agreement, 24x7 beschikbaar is.

Beheer op afstand

Verschillende grote en kleine klanten in binnen- en buitenland maken gebruik van de mogelijkheid om hun datamanagementomgeving door DMP remote te laten beheren. DMP beschikt hiervoor over een eigen Support en Managed Services Center. Onze mensen hebben een grote hoeveelheid actuele kennis, veel ervaring en werken oplossingsgericht. We houden uw storage- en back-upomgeving actueel met upgrades en updates. Daarnaast voeren we regelmatig controles en periodieke analyses uit. Zo signaleren wij problemen vaak voordat u er iets van merkt, en lossen deze op. De hoge kwaliteit van de rapportages zal door u en uw auditors gewaardeerd worden.

Grotere concurrentiekracht

Door al het werk dat DMP u uit handen neemt, kunt u zich volledig richten op het ondersteunen van de business met innovatieve oplossingen. Dat geeft rust. Belangrijker nog: u hebt de ruimte om de productiviteit en concurrentiekracht van uw organisatie te vergroten.

DMP-diensten en -producten

  • Consultancy: storage & back-up-consultancy inclusief design, implementatie, ‘health check’ en disaster recovery-plan
  • Training: klassikale en on-the-job training
  • Support: expertteam dat 24x7 beschikbaar is
  • Managed Services: beheer van storage- en back-up-omgevingen.
  • Professioneel advies over databeheer, beheer op afstand van uw datamanagement-oplossingen.

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?