Meet our colleague: Andrew

Meet our colleague: Andrew

Andrew is 29 jaar, afgestudeerd digitaal designer en sinds mei werkzaam bij DMP als Junior Support Engineer. Support is geen nieuwe tak van sport voor Andrew. Voordat Andrew bij DMP kwam werkte hij in de support voor software voor het bouwen van websites. Via zijn broer die bij een van de klanten van DMP werkt, kreeg hij te horen over deze rol en DMP. Na de eerste kennismaking was Andrew gelijk enthousiast (en wij ook!). “Leuke, geduldige en slimme collega’s die je de tijd geven om jezelf te ontwikkelen en veel vragen te stellen.” Dat was precies waar hij naar op zoek was en heeft gevonden.

“Het leukste aan mijn werk als Support Engineer zijn de puzzels die ik iedere dag samen met mijn collega’s en klanten mag oplossen. Jezelf écht in een technisch probleem vastbijten, samenwerken naar een oplossing, het heerlijke gevoel dat je krijgt als je het probleem oplost en mensen verder helpen. Veel diversiteit in organisaties en problemen, daar krijg ik energie van. Als junior heb ik het geluk dat ik samenwerk met leuke, slimme en geduldige collega’s die mij in een veilige omgeving de mogelijkheid geven om veel vragen te stellen en mezelf te ontwikkelen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen DMP en ik zou uiteindelijk doorgroeien naar een rol met nog meer klantcontact op persoonlijk niveau, zoals Technical Consultant. Momenteel heb ik nog veel plezier en uitdaging binnen Support. Ik zie wel wat de toekomst brengt.”

“Wat mij echt positief heeft verrast toen ik bij DMP kwam werken was de sfeer tussen collega’s en leidinggevende. Iedereen is echt verbonden met elkaar en de managers doen gezellig mee met de rest, er is geen gevoel van hiërarchie. Je kan eigenlijk iedereen wel tussendoor even bellen voor een lulpraatje. Naast de gezelligheid merk je ook de professionaliteit. Het zijn allemaal echte vakmensen die hun werk serieus nemen, een mooi balans.”

Wil jij net als Andrew ook bij een betrokken organisatie werken, met veel doorgroeimogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze vacature site.


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring