Maak kennis met: Armand Hettinga

Maak kennis met: Armand Hettinga

Armand is 46 (je zou het niet zeggen!), werkt al meer dan 15 jaar in de IT en sinds een paar maanden als non-profit accountmanager bij DMP. Hij is hierbij verantwoordelijk voor educatie, gemeentes, ziekenhuizen en stichtingen. Het leukst aan dit werk vindt hij om verschillende mensen en karakters te ontmoeten en het verbinden tussen organisaties. Kijken of we de klant naar een ander niveau kunnen brengen van waar ze op dit moment staan. We vroegen hem hoe hij de laatste maanden ervaren heeft.

“Wat mij het meest is opgevallen de afgelopen maanden is de betrokkenheid van iedereen binnen DMP. Iedereen weet van bijna iedere klant wat de situatie is en wil graag helpen, indien dat nodig is. Doordat de lijnen erg kort zijn kan er snel geschakeld worden om zo succes te creëren of problemen op te lossen. Een andere kracht van DMP is dat wij een kennisclub zijn. Wij doen waar wij goed in zijn en richten ons niet op onderdelen die wij niet kunnen. Wij verkopen alleen als wij denken het een verbetering is voor onze klanten. Dat zie je terug in de duurzame relatie die DMP de afgelopen jaren met klanten heeft opgebouwd.

Het contact binnen de organisatie is laagdrempelig en iedereen is altijd in voor een praatje of om te helpen als dat nodig is. Je merkt aan alles dat we samen hard aan het werk zijn om aan iets moois te bouwen. De CEO’s zitten samen met ons op de werkvloer en je voelt totaal geen hiërarchie binnen de organisatie. Iedereen heeft waarde binnen DMP en krijgt het vertrouwen om taken autonomisch op te pakken.”

Wil jij net als Armand bij een betrokken organisatie werken, waar de lijnen kort zijn en waar je een echte bijdrage aan de opbouw kan leveren? Neem dan een kijkje op onze vacature site.


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring