Let me introduce you to: Rajwant

Let me introduce you to: Rajwant

Dit is Rajwant (of zoals wij hem noemen: Raj). Deze topper is 30 jaar en werkt nu anderhalf jaar als Infrastructure Engineer binnen het datacenter team van DMP. Na het afronden van zijn HBO technische informatica is hij aan de slag gegaan als datacenter engineer. Toen hij destijds van een oud collega hoorde dat er een plek vrij was in een dynamisch groeiende organisatie waar je veel kan leren, met veel verantwoordelijkheid en diversiteit in technieken, was hij verkocht en maakte hij de stap naar DMP. Nog steeds zijn wij blij dat hij deze stap heeft genomen!

Het datacenter team bestaat uit het netwerk team, het platform team en het hardware team. Raj zit in het platform team en houdt zich samen met zijn team bezig met alle back-end systemen. Denk hierbij aan de VM-ware omgevingen, Storage en Disaster Recovery omgevingen, eigenlijk alles wat operationeel is. Alles waar de platformdiensten op draaien houdt hij samen met zijn team up-to-date, beheren zij en kunnen ze implementeren.

“Binnen het datacenter team heb je als engineer veel autonomie en vrijheid om nieuwe platformen te leren en kennis op te doen. Mijn passie is automatiseren, in mijn ogen is dit ook de toekomst. Alles moet sneller en efficiënter en automatiseren maakt dat mogelijk. Toen ik bij DMP kwam stond dit nog in de kinderschoenen. Gedurende anderhalf jaar dat ik nu werkzaam ben bij DMP hebben mijn collega Barry en ik dit significant weten op te schalen. Waar eerst alles met hand moest gaat er nu veel automatisch wat een hoop tijd scheelt. Dat verschil vind ik mooi om te zien en ook dat ik daaraan aan mag bijdragen.”

“Als ik mijn rol in één woord moet omschrijven dan is dat ‘dynamisch’. We zijn met DMP enorm aan het groeien. In anderhalf jaar zijn we bijna verviervoudigd qua grootte van het platform. Ondanks deze enorme groei staan we niet stil en groeien we nog verder. Dat brengt de mooie uitdaging met zich mee om deze groei te blijven faciliteren. Je hebt in deze rol veel eigen verantwoordelijkheid en diversiteit in opdrachten.”

Het team van Rajwant kan door de enorme groei wel wat mensen gebruiken. Lijkt het jou leuk om een collega van Rajwant te worden? Lees dan hier de vacature en solliciteer direct!

 


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring