Let me introduce you to: Sanne!

Let me introduce you to: Sanne!

Let me introduce you to Sanne!

Sanne werkt sinds januari op de Inside sales afdeling, inmiddels alweer 6 maanden dus. Tijd voor een interview om te kijken hoe het tot nu toe bevalt.

“De IT was voor mij echt een hele andere tak van sport, ik heb namelijk een retail achtergrond. Net zoals vele andere, is het misschien vanzelfsprekend om in dezelfde sector te blijven. Dat is wat je gewend bent en waar je kennis hebt opgebouwd. Ook ik heb dat eigenlijk altijd gedacht, tot ik in contact kwam met mijn oud-collega Esther. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en Esther nodigde mij uit om een keer koffie te komen drinken op kantoor. Tijdens de eerste ontmoeting heb ik gesproken met Esther en Ian (salesmanager). Ik voelde direct een klik en een vervolggesprek met een aantal DMP’rs en Maurice (CEO) is wat daarop volgde. Om een nog duidelijker beeld te krijgen heb ik ook een middag meegekeken hoe de Inside sales rol er in de dagelijkse praktijk uit ziet. Tijdens de gesprekken kon ik mezelf zijn en merkte ik dat het menselijke aspect echt centraal staat bij DMP. Ik kwam tot het besef dat ik deze uitdaging, om mijn kennis en horizon te verbreden en mezelf te ontwikkelen, dolgraag aan wilde gaan. Ik had er vertrouwen in maar spannend vond ik het wel, want ik had helemaal geen IT-ervaring.”

“Voor ik het wist was het 2023, het moment dat ik bij DMP begon en met open armen ben ontvangen. De eerste periode heb ik als erg fijn ervaren en ik heb veel (kennismaking)gesprekken mogen voeren met collega’s uit verschillende teams. Waarbij ieder z’n advies was: neem de tijd en stel vooral veel vragen!”

“Het leuke aan Inside sales (mijn functie) vind ik dat het een centrale rol is. Wij ondersteunen het salesteam bij het realiseren van klantvoorstellen, het verwerken van orders en het registreren van leads en opportunity’s. We zijn een belangrijke schakel voor onze accountmanagers en werken goed samen als team. Daarnaast krijg ik ook de vrijheid om zelf te onderzoeken waar mijn sterke punten liggen en waar ik energie van krijg zodat ik andere leuke projecten erbij kan pakken of toekomstig door kan groeien. Ik ben er met name achter gekomen dat de IT veelzijdig is en dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Dus ik als newbie én als vrouw binnen deze sector, merk dat het veel diversiteit biedt en dat je er snel inrolt. Dit vind ik ontzettend fijn!””  
 
“DMP biedt een dynamische omgeving, waar samenwerken echt de kern is. Ik vind het mooi om te zien hoeveel kennis we in huis hebben over alle afdelingen heen en we samen zorgen voor tevreden klanten en ernaar streven om de wensen van onze klanten te overtreffen. Of het nu gaat om het oplossen van een supportvraag, het adviseren over een uitbreiding of het informeren over een software verlenging, Met de kennis, samenwerking en betrokkenheid zorgen we samen voor het succes van DMP.”

Lijkt het jou ook leuk om te werken bij DMP? Bekijk dan hier onze vacatures.

 


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring