Interview Jonas en Guillaume

Interview Jonas en Guillaume

Let me introduce you to Guillaume and Jonas!

Dit zijn Guillaume en Jonas, 2 goede vrienden die elkaar al 8 jaar kennen en sinds kort ook collega’s zijn. Samen, gaan de twee accountmanagers de Belgische markt veroveren.

Jonas: “Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik in contact gekomen ben met de Sales Manager: Ian Koch. Na meerdere gesprekken met Ian, zowel op kantoor in Nederland als vanuit onze uitvalbasis in Gent, was ik overtuigd om het DMP-team te versterken.”

Jonas: “DMP vindt het belangrijk om een hoge betrokkenheid te hebben bij haar partners en klanten. De focus lag dan ook meer op de aanwezigheid van lokale mensen. Vandaar dat we op zoek gingen naar een extra profiel om ons sterker te vertegenwoordigen in België. Binnen mijn netwerk kwam ik al heel snel uit bij Guillaume, vanwege zijn ruime ervaring binnen de IT-sector. Het was voor mij bijna vanzelfsprekend om Guillaume en Ian met elkaar in contact te brengen.”

Guillaume: “Zelf kende ik DMP op dat moment nog niet zo goed. Mijn ervaring ligt namelijk vooral in de wereld van coderen en softwareontwikkeling. Afgelopen maanden was Jonas echter heel enthousiast over DMP als werkgever en had hij al verschillende positieve verhalen verteld. Ik was dus al engszins geïnteresseerd. Na enkele gesprekken met Ian en het team was ik volledig overtuigd. Dat gevoel is tot op heden alleen maar bevestigd en zelfs versterkt. Vanaf dag 1 hadden we een heel natuurlijke samenwerking en bleken we heel goed samen te kunnen werken. Het was trouwens direct duidelijk dat ik ook altijd kan rekenen op onze spontane collega’s in Bunnik. Ze staan altijd klaar om te helpen en konden me vlot wegwijs maken in de wereld van datamanagement.”

Jonas: “Ik vind het fijn dat er bij DMP een platte organisatiestructuur is, er is veel openheid en communicatie en iedereen is makkelijk aanspreekbaar. Zo zal je iedereen, zelfs de CEO, gewoon op de werkvloer terugvinden tussen de andere collega’s.”

Jonas: “Voor mij was het een spannende stap om destijds te zetten omdat ik geen IT-achtergrond/ervaring had. Daarnaast was ik ook de enige collega in België. Een goede relatie met mijn manager en collega’s uit Nederland was dan ook heel belangrijk. Gelukkig heb ik een goede onboarding gehad en kon ik terecht bij veel collega’s, ik wil in het bijzonder dan ook 3 mensen bedanken die hebben bijgedragen tot mijn vlotte start, namelijk Ian, Erwin en Tim.”  

Guillaume: “Ik zie elke dag dat de technische kennis in het bedrijf van het allerhoogste niveau is. Omringd worden door zoveel competente mensen geeft een enorme boost en zorgt ook voor vertrouwen in mijn job als accountmanager. Wat mij ook opvalt, is dat de meerderheid van de mensen die werken bij DMP, dat doorgaans ook al heel lang doen. Dat vind ik echt een superpositief signaal, zeker als je dat in combinatie brengt met de ongelofelijke energie die mensen hebben. Ze gaan er echt telkens 100% voor. Daarbij hou ik ook écht van de Nederlandse directheid. Ik vind het belangrijk dat er duidelijke verwachtingen van elkaar zijn en dat die ook benoemd worden. Die open communicatie vind je bij DMP zeker terug en dat vind ik eerlijk gezegd fantastisch. Ja, de hele cultuur staat mij enorm aan.”


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring