Opening kantoor GAC en infosessie DMP rond back-up van data 27 oktober 2022

Opening kantoor GAC en infosessie DMP rond back-up van data 27 oktober 2022

Zoals steeds is onze wereld in volle verandering en ook wij zijn grondig hervormd!

Zo veranderde onze naam van Broad Horizon België naar GAC Business Solutions België en zijn we sinds mei 2022 gehuisvest op onze nieuwe locatie in het Zuiderpoort Office Complex te Gent.

Ter ere hiervan, nodigen wij u graag uit om het nieuwe kantoor te komen bezichtigen én geven wij een informatieve sessie rond data back-up.

Het IT-landschap is namelijk ook in volle ontwikkeling en de laatste jaren wordt de focus meer en meer verlegd naar data. Onze zusteronderneming binnen de Broad Horizon Group, Data Management Professionals of kortweg DMP, is gespecialiseerd in het opslaan, veiligstellen en beheren van data. Aansluitend op onze dienstverlening, willen wij samen met DMP een infosessie geven rond het veiligstellen van Microsoft en Azure data. Wij trachten hierbij aan te sluiten op volgende topics: Hoe kan ik mijn Office 365 data veiligstellen? Hoe kan ik een back-up nemen van mijn data in Dynamics 365? Wordt er een kopie van mijn data bijgehouden in Azure en zo ja, ben ik dan in staat om deze data te recoveren?

Microsoft hanteert namelijk een shared responsibility model wat betreft de verantwoordelijkheid rond de data in hun cloud en veel bedrijven zijn zich hier anno 2022 niet van bewust!

Daarom nodigen wij u uit op donderdag 27/10/2022 om 15.30u!

 


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring