Lunch & Learn sessie: ransomware

Lunch & Learn sessie: ransomware

Voor veel organisaties is in de laatste jaren virus protectie, bescherming met firewalls, proactieve monitoring en netwerk segmentatie een belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie om zich te wapenen tegen malware en ransomware aanvallen.

Bij de meeste bedrijven en instellingen gaat men er vaak vanuit dat een on-line back-up wel voldoende is in geval van calamiteiten. Echter bij de recente desastreuze gebeurtenissen bij Maastricht University is 1 van de ‘lessons learned’ dat dit helaas niet voldoende is.

Als advies komt in deze case duidelijk naar voren dat er behoefte is aan een tweede off-line copie van de data. Hardening van back-up software, back-up data en een tweede off-line back-up middels protocol separatie blijken een essentieel onderdeel te zijn om uw back-ups nog beter te beveiligen en af te schermen.

Product experts van Commvault en DMP informeren u graag over de technische ins en out en geven inzicht in de mogelijkheden om uw data assets nog beter te beschermen tegen ransomware aanvallen. Het is ons een genoegen u en uw collega’s uit te nodigen voor de Lunch & Learn sessie: Bescherm uw back-up tegen ransomware aanvallen op donderdag 26 maart as. van 10.30 uur tot 13.00 uur bij Commvault, Papendorpseweg 99 te Utrecht


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring