IT In Motion 2022

IT In Motion 2022

Het leukste en meest interessante IT-event staat weer voor de deur. Op 6 oktober vind IT In Motion plaats. Hét data management event van de Benelux! Na lange tijd kan het eindelijk weer fysiek worden gehouden. Daarom hebben wij een prachtige locatie geregeld: de Landgoederij, Bunnik.

Wat kunt u verwachten?

IT In Motion 2019

Een educatief programma met interessante sprekers die onder andere de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT en datamanagement bespreken. Tijdens IT In Motion is er voor ieder wat wils. Van high-level trends tot aan technische deep dives, alles komt voorbij!

Dit jaar is IT In Motion extra bijzonder, want wij vieren ook het 15-jarig jubileum van DMP! Dit wordt gevierd met een heerlijk diner en een groot feest. Uiteraard bent u hier ook van harte welkom! Meld in het registratieformulier of u er overdag bij bent (alleen IT In Motion) of zowel overdag als de avond (ook het DMP feest).

Inschrijven is gratis. Bent u er ook bij?

IT In Motion wordt mede mogelijk gemaakt door Commvault en NetApp. Deze vendoren verzorgen samen met experts van DMP het programma en de sessies.

Het samenstellen van een goed programma met relevante onderwerpen kost tijd. Vandaar dat wij nu ook volop bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Het programma zal daarom later worden gedeeld. Een ding kunnen we wel alvast verklappen: dit jaar wordt het groter en interessanter dan ooit!

Meld u nu aan via onderstaand formulier en ontvang direct een placeholder in uw agenda. Wij hopen u te zien op 6 oktober.


Algemeen: +31 85 401 34 34
Support: +31 85 401 34 30
© DataManagement Professionals - Privacy - Cookieverklaring