IT In Motion 2022

IT In Motion 2022

Op 6 oktober 2022 is het weer zover. IT In Motion: hét data management event van de Benelux. Dit jaar weer bij De Landgoederij in Bunnik. IT In Motion levert kennis op voor ieder interesse- en functiegebied. Van high-level trends tot aan technische deep dives, alles komt voorbij!

Vier redenen waarom u IT In Motion 2022 niet mag missen

  • Niemand minder dan Merijn Zeeman, sportief directeur bij de wielerploeg Jumbo-Visma is onze gastspreker. Hij geeft een inspirerende presentatie over de opkomst van Jumbo-Visma en de rol van data in dit succes
  • Matt Watts (NetApp Chief Technology Evangelist) en Brian Brockway (Global CTO @ Commvault) komen speciaal naar Nederland. Zij bespreken de toekomst van data en recovery-readiness.
  • Experts van DMP, Commvault, NetApp en Cohesity verzorgen interessante break-out sessies en technical deepdives. Voor ieder wat wils dus!
  • Spar in het Knowledge Center met consultants van DMP en onze partners over alles op het gebied van data management, back-up & disaster recovery

En vooruit, reden nummer vijf: deelname is gratis! Bekijk hier het volledige programma in PDF formaat. Meld u nu aan via onderstaand formulier en ontvang direct een placeholder in uw agenda.


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring