Analyze & Manage Your Data met Komprise

Analyze & Manage Your Data met Komprise

Net als iedere organisatie, genereert ook de uwe meer en meer data. Dat komt onder andere door de toegenomen adoptie van (cloud) apps, online samenwerken, DevOps en de noodzaak om te voldoen aan juridische bewaartermijnen of compliancy. Maar wist u dat meer dan 60% van de ongestructureerde data in uw organisatie het afgelopen jaar niet werd gebruikt? Meten is weten, maar wat betekent dat nou voor data management, back-up & DR? Tijdens een webinar op dinsdag 11 mei bespreken we onder andere:

  • Hoe u data meetbaar maakt door middel van analyse
  • Welke use cases wij concreet tegenkomen in de markt
  • Op welke manier u erachter komt welke data al dan niet in gebruik is
  • Hoe u vervolgens uw data kunt verplaatsen en uw storage, back-up & DR efficiënter en voordeliger gebruiken

Door de alsmaar toenemende berg data, wordt het steeds moeilijker om te bepalen wat wel en wat niet meer relevant is voor uw organisatie. Terwijl een aanzienlijk deel van de gegevens kostbare production storage in beslag neemt. En tijd, geld en energie voor het maken van back-ups en uw recovery-mogelijkheden.

Deze sessie organiseren we samen met Komprise. Martijn Moret en Thomas Rochner, Senior Systems Engineer bij Komprise, geven concrete voorbeelden en demonstreren de mogelijkheden. Een sessie die u niet mag missen!  Schrijf u via onderstaand formulier in voor het webinar. De voertaal van de sessie Engels en wordt gehouden via WebEx.


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring