DataManagement Professionals en Cohesity bestrijden mass data fragmentation

DataManagement Professionals en Cohesity bestrijden mass data fragmentation

Zeist, 15 januari 2020 – DataManagement Professionals (DMP), specialist in complete oplossingen voor veilig en betrouwbaar data management, kondigt een strategische samenwerking aan met Cohesity. Met het Cohesity Data Platform gaat DMP grote en middelgrote organisaties helpen, om hun gegevens veilig op te slaan en te beschermen, en om meer waarde te halen uit alle beschikbare informatie.

Samen tegen datafragmentatie

Cohesity gaat de strijd aan met datafragmentatie met één enkel platform dat zich uitstrekt over private en publieke clouds en datacenters om wereldwijd gegevensbescherming, toegang en zichtbaarheid te garanderen, met de mogelijkheid om nieuwe waarde te extraheren via applicaties op hetzelfde platform, allemaal beheerd vanuit één webscale gebruikersinterface. Met het Cohesity Data Platform kunnen organisaties eenvoudig gegevens binnen de hele organisatie doorzoeken om te voldoen aan de eisen van AVG of om slimme analyses toe te passen op de beschikbare data.

Een nieuwe en unieke functie van het Data Platform van Cohesity is de Cohesity MarketPlace. In plaats van meerdere kopieën van de data te maken en rond te sturen, brengt u met Cohesity MarketPlace de rekenkracht naar de data en voert u Cohesity en applicaties van derden uit op het Data Platform. Hierdoor worden nieuwe inzichten gerealiseerd op het gebied van beveiliging, compliance, analyse en andere zakelijke vereisten.

Samenwerking Cohesity & DMP

DMP heeft Cohesity aan zijn portfolio toegevoegd om klanten een gebruiksvriendelijk platform te bieden met een Google-achtige wereldwijde zoekfunctie om back-ups, bestandsdeling, objectopslag en gegevens voor dev/test en analyse te beheren. DMP evalueerde een aantal vergelijkbare oplossingen voordat voor Cohesity koos. Belangrijke criteria voor DMP selectie waren de ingebouwde cloud integratie, de automatische tiering van data en de goede match met het Nederlandse Cohesity-team.

Casper van Vliet, Senior Sales Engineer Bij DataManagement Professionals, vertelt: “Veel bedrijven hebben een uitdaging met het onder controle houden van hun secundaire data. Denk hierbij aan back-up, archief-, file-omgevingen en alle data die wordt opgeslagen voor bijvoorbeeld disaster recovery- en testomgevingen. Hoe kun je deze data kostenefficiënt opslaan en veiligstellen en tegelijkertijd deze enorme bron aan informatie snel toegankelijk maken voor bijvoorbeeld content- en data analyses?  Cohesity speelt daar met haar unieke platform precies op in. Het is zeer schaalbaar, ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden heel veel functies standaard aan. Zo koppelen ze bijvoorbeeld de data-indexatie aan een Google-achtige zoekfunctie.”

Robert-Jan Dullaart, Channel Sales Manager Benelux van Cohesity, vertrouwt erop samen met DMP de strijd aan te kunnen gaan tegen ‘mass data fragmentation’: “Veel organisaties hanteren nu een meersporenbeleid op het gebied van back-up met meerdere vendoren en back-up targets, waardoor data in silo’s verdwijnt. De toevoeging van publieke en private clouds aan deze mix vergroot de complexiteit van data management. Samen met DMP willen we de back-up processen bij klanten vereenvoudigen en zorgen dat zij meerwaarde kunnen halen uit hun ‘slapende ’ data. We hebben er vertrouwen in dat DMP in staat is om de beste Cohesity data management oplossingen aan te bevelen om haar klanten in staat te stellen de uitdagingen van massale datafragmentatie in hun bedrijf te overwinnen.”


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring