Denk gerust groen, maar kies toch voor rood
Ontdek Metallic SaaS Datamanagement van Commvault

Denk gerust groen, maar kies toch voor rood

Klimaatverandering is een complexe, groene puzzel. Maar waarom zou u ook zo’n puzzel kiezen voor datamanagement? Want bij veel softwareleveranciers is de interface een lappendeken waarbij u switcht van interface naar interface zodra u dieper in de software duikt. Dat komt doordat zij hun softwarefunctionaliteit opbouwen via overnames en achteraf integreren. Commvault bouwt al haar software zelf. Daardoor is alle functionaliteit bereikbaar via één en dezelfde, toegankelijke interface, die overal werkt volgens dezelfde principes en nu zelfs als SaaS-abonnement Metallic is af te nemen. Want zeg nu zelf, datamanagement in moderne, multi-cloud IT-omgevingen is toch al lastig genoeg? Te veel verschillende interfaces maken het alleen maar onnodig complex. Dat kunnen wij als Data Management Professionals beamen. Schrijf u daarom in voor een sparsessie over eenvoudig databeheer.

Schrijf u nu in voor ons webinar over eenvoudig databeheer

Vergelijk Metallic met uw huidige oplossing(en)

Commvault biedt brede ondersteuning voor elke type workload, waar deze zich ook bevindt: on-premises, in de cloud of SaaS. Daarnaast beschermt de software tegen ransomware, beschermt ze back-updata tegen ongewenste veranderingen en is er uitgebreide zoek- en compliance-functionaliteit. Om het u nog gemakkelijker te maken is al deze functionaliteit beschikbaar als SaaS-abonnement: Metallic. Vergelijk uw huidige oplossing(en) met onderstaande functionaliteit en trek uw conclusies.

  • Één platform, één interface – Metallic is een complete oplossing voor al uw behoeften op het gebied van dataprotectie en datamanagement. Volledig zelf ontwikkeld en daardoor volledig gestroomlijnd en toegankelijk via één interface met één dashboard voor een compleet statusoverzicht. Geen gedoe met aangekochte functionaliteit die half wordt geïntegreerd, waardoor u steeds van interface naar interface moet switchen. Maar één interface voor elke workload en elke datamanagementfunctie.
  • Ingebouwde beveiliging – De nachtmerrie voor elke organisatie: systemen die geblokkeerd worden door ransomware, met het gevaar dat ook back-ups zijn geïnfecteerd. Niet bij Commvault. Commvault maakt back-ups hermetisch beveiligd en onwijzigbaar door data te isoleren, biedt ransomware-detectie en snelle recovery indien nodig.
  • Elke workload – Moderne IT-omgevingen zijn per definitie multi-cloud. Om data in dergelijke complexe omgevingen te beschermen, ondersteunt Commvault elk type workload en alle toonaangevende applicaties en hypervisors. On-premises, in de cloud, containers, SaaS-applicaties: alles kan worden beheerd en beschermd en bovendien kan er eenvoudig worden gemigreerd naar clouds en tussen clouds.
  • Analyse en compliance – De uitgebreide zoekfunctie van Commvault maakt het mogelijk om alle data terug te vinden, bijvoorbeeld voor compliance- en recovery-doeleinden. Door storage-analyse wordt het mogelijk data te classificeren en zo efficiënt mogelijk te beschermen, te bewaren en te archiveren, inclusief ingebouwde deduplicatie.
  • Gemak met een SaaS-abonnement – De Metallic SaaS-oplossing maakt al deze enterprise-grade functionaliteit bereikbaar voor elke organisatiegrootte. Door de Commvault-software af te nemen als Metallic-abonnement heeft u geen zorgen over installatie of updates, geen hardware-kosten, maar altijd een optimale dataprotectie, veilig in de cloud via een voorspelbaar abonnementsmodel.

Ervaar de voordelen van Metallic zelf. Schrijf u in voor een sparsessie of neem direct contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Kom in actie! Neem contact met ons op


Algemeen: +31 85 401 34 34
Support: +31 85 401 34 30
© DataManagement Professionals - Privacy - Cookieverklaring