Metallic: SaaS Datamanagement van Commvault

Metallic: SaaS Datamanagement van Commvault

Metallic is door Commvault ontwikkeld om SaaS Back-up & DR makkelijk te maken. Bij veel softwareleveranciers is de interface een lappendeken waarbij u switcht van interface naar interface. Te veel verschillende interfaces maakt het proces onnodig complex. Dat kunnen wij als Data Management Professionals beamen. Met Metallic kiest Commvault voor een nieuwe weg. Metallic is een volledige SaaS-oplossing met alle mogelijkheden voor back-up, DR en data management. Alle functionaliteit is bereikbaar via één en dezelfde, toegankelijke interface, die overal werkt volgens dezelfde principes. En het mooie van Metallic is dat u de oplossing as-a-Service af kunt nemen.

Vergelijk Metallic met uw huidige oplossing(en)

Commvault biedt brede ondersteuning voor elke type workload, waar deze zich ook bevindt: on-premises, in de cloud of SaaS. Daarnaast beschermt de software tegen ransomware, beschermt ze back-updata tegen ongewenste veranderingen en is er uitgebreide zoek- en compliance-functionaliteit. Om het u nog gemakkelijker te maken is al deze functionaliteit beschikbaar als SaaS-abonnement: Metallic. Vergelijk uw huidige oplossing(en) met onderstaande functionaliteit en trek uw conclusies.

  • Één platform, één interface – Metallic is een complete oplossing voor al uw behoeften op het gebied van dataprotectie en datamanagement. Volledig zelf ontwikkeld en daardoor volledig gestroomlijnd en toegankelijk via één interface met één dashboard voor een compleet statusoverzicht. Geen gedoe met aangekochte functionaliteit die half wordt geïntegreerd, waardoor u steeds van interface naar interface moet switchen. Maar één interface voor elke workload en elke datamanagementfunctie.
  • Ingebouwde beveiliging – De nachtmerrie voor elke organisatie: systemen die geblokkeerd worden door ransomware, met het gevaar dat ook back-ups zijn geïnfecteerd. Niet bij Commvault. Commvault maakt back-ups hermetisch beveiligd en onwijzigbaar door data te isoleren, biedt ransomware-detectie en snelle recovery indien nodig.
  • Elke workload – Moderne IT-omgevingen zijn per definitie multi-cloud. Om data in dergelijke complexe omgevingen te beschermen, ondersteunt Commvault elk type workload en alle toonaangevende applicaties en hypervisors. On-premises, in de cloud, containers, SaaS-applicaties: alles kan worden beheerd en beschermd en bovendien kan er eenvoudig worden gemigreerd naar clouds en tussen clouds.
  • Analyse en compliance – De uitgebreide zoekfunctie van Commvault maakt het mogelijk om alle data terug te vinden, bijvoorbeeld voor compliance- en recovery-doeleinden. Door storage-analyse wordt het mogelijk data te classificeren en zo efficiënt mogelijk te beschermen, te bewaren en te archiveren, inclusief ingebouwde deduplicatie.
  • Gemak met een SaaS-abonnement – De Metallic SaaS-oplossing maakt al deze enterprise-grade functionaliteit bereikbaar voor elke organisatiegrootte. Door de Commvault-software af te nemen als Metallic-abonnement heeft u geen zorgen over installatie of updates, geen hardware-kosten, maar altijd een optimale dataprotectie, veilig in de cloud via een voorspelbaar abonnementsmodel.

Ervaar de voordelen van Metallic zelf. Neem direct contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Kom in actie! Neem contact met ons op


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring