Commvault hoofdsponsor DMP IT in Motion 2019

Commvault hoofdsponsor DMP IT in Motion 2019

Commvault is één van de twee hoofdsponsoren van DMP IT In Motion, wat op dinsdag 12 november plaatsvindt in De Landgoederij in Bunnik. Diverse leveranciers spreken tijdens DMP IT In Motion over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van datamanagement.

”Wij zijn een trotse sponsor van DMP IT in Motion. DMP is op alle mogelijke niveaus een waardevolle kennispartner van Commvault en de expertise die we beide hebben op het gebied van datamanagement hebben hun waarde bewezen. Wilt u meer weten over hoe we uw organisatie vooruit kunnen helpen, kom dan naar DMP IT in Motion en leer meer over de oplossingen van Commvault, zowel on-premise, op verschillende mobiele platforms, als van en naar de cloud en as-a-Service“, zegt Clement-John de Leeuw, Partner Business Manager bij Commvault.

Commvault levert oplossingen voor databescherming en -herstel, die bedrijven over de gehele wereld helpt bij het activeren, beschermen, beheren en gebruiken van hun data en het transformeren van moderne dataomgevingen. Commvault beschikt over één van de grootste portfolio’s van de wereld als het gaat om dataprotectie en -herstel, virtualisatie, cloud, archivering, filesync en share. DMP is de eerste en enige Commvault Service Advantage Master ter wereld.

Commvault is is één van de sprekers op DMP IT In Motion 2019. Meld u aan via https://www.dm-p.com/it-in-motion-2019 en neem op 12 november deel aan de kennissessies van Commvault.


Algemeen: +31 88 3282 648
Support: +31 88 3282 610
© DataManagement Professionals - Privacy - Milieubeleid - Cookieverklaring