Cloud? DMP en Commvault helpen u de switch te maken

Hoeveel oude, vertrouwde apparaten en technologieën heeft u al achter u gelaten? De muziekcassette, de floppy disk, het analoge fototoestel, misschien zelfs ook de cd- en dvd-speler. Kunt u zich nog herinneren wanneer u de switch maakte? Of ging dat ongemerkt?

Alles wordt digitaal en komt steeds vaker uit de cloud. Denkt u – net als wij – dat de cloud ook voor úw bedrijf de toekomst is? Maar durft u de switch nog niet te maken? Omdat u niet weet waar u moet beginnen? Of hoe u uw data beheersbaar houdt? 

DMP helpt u graag vooruit met uw cloud-strategie. Wij kunnen u laten zien waarmee u een start kunt maken, waar precies de voordelen liggen en hoe u uw hybride cloud-omgeving – want dat is de realiteit bij de meeste bedrijven – eenvoudig kunt managen met Commvault. Bovendien bieden wij u een reeks DMaaS-diensten (Datamamangement-as-a-Service) waarmee u eenvoudig, veilig en bedrijfszeker de stap naar de cloud zet.

Waarmee kunt u starten?

Natuurlijk begint u niet met uw meest bedrijfskritische data en applicaties. Maar waarom niet met archivering of met backup in de cloud? Met de DMaaS-diensten van DMP maakt u van backup en archivering een eenvoudig, beheersbaar en geautomatiseerd proces. Waarbij u gebruik maakt van kostenefficiënte opslag in de cloud.

Maar u kunt veel meer met uw data in de cloud. Wat dacht u van een testomgeving voor nieuwe applicaties? Of extra opslagruimte om u te ontlasten op piekmomenten? Snel ingericht indien nodig, en even snel weer uitgefaseerd. U betaalt alleen als u de cloud ook daadwerkelijk gebruikt. Dat kan aanzienlijk schelen in de kosten voor testomgevingen.

Cloud en Commvault

Commvault biedt een geïntegreerde end-to-end platform voor databeheer en informatiemanagement, ongeacht waar deze data zich bevindt – in uw eigen serveromgeving, in uw datacenter of in de cloud. Commvault combineert dataprotect, backup en recovery met cloud- en infrastructuurmanagement waardoor u vanuit één omgeving al uw data kunt managen.

Graag laten wij u kennismaken met de mogelijkheden voor úw organisatie. Schrijf daarom in voor onze kennissessie op 18 oktober door een mail te sturen naar marketing@dm-p.com.

Wat is uw cloudmoment? Wij komen graag met u in contact!

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?