Actueel

Voor de tweede keer op rij brengt Commvault met Commvault GO partners, experts en klanten bij elkaar. Samen bespreken zij de laatste innovaties en ontwikkelingen in de markt. Commvault GO vond dit jaar plaats in Washington D.C. en was toegespitst op back-up, data recovery en datamanagement. Namens DMP bezochten Matty van Heesch (Commvault Master) en Patrick Stouten (Professional Services Manager) de conferentie, vergezeld door twee klanten.

“Ook dit jaar stond Commvault GO bol van de interessante keynote speakers, technische sessies en demonstraties”, zegt Patrick Stouten. “Het was een interessante conferentie en we nemen veel nieuwe kennis mee terug naar Nederland”, geeft Stouten aan.

DMP is de eerste organisatie ter wereld met de Commvault Service Advantage Master status. Het Commvault Service Advantage programma stelt partners in staat om verschillende oplossingen, support en services te bieden op Commvault software. Daarnaast erkent Commvault op deze manier de kennis en kwaliteit van haar partners. Vergeet niet de onderstaande keynote speeches van Bob Hammer en Al Bunte te bekijken!

Bel +31 85 401 34 30 of maak een terugbelverzoek

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?