Actueel

Met behulp van DataManagement Professionals (DMP) vernieuwt FD Mediagroep zijn back-upoplossing. Door een upgrade naar een nieuwe versie van de back-upoplossing, Commvault 11, is het proces van zowel full backups als incrementals aanzienlijk verkort. Daarnaast maakt de uitgever in de nieuwe situatie efficiënter gebruik van opslagruimte, waardoor FD Mediagroep nu meer data kan veiligstellen tegen lagere kosten. DMP is gespecialiseerd in het ontwerpen van effectieve en flexibele beheeromgevingen en ondersteunde FD Mediagroep met diepgaande technische kennis, ontwerp en implementatie van de nieuwe back-upoplossing.

“DMP is een deskundige, maar ook flexibele partner”, zegt Richard Rameau, projectleider bij FD Mediagroep. “De organisatie dacht met ons mee en voorzag ons van proactief advies tijdens het gehele implementatieproces. Dat de implementatie van onze nieuwe back-upoplossing zo soepel verliep, is dan ook grotendeels aan DMP te danken.” 

“De specialisten van DMP leveren uitstekende ondersteuning voor beheer, archivering, disaster recovery en back-up”, zegt Rens Koopman, Country Manager Benelux van Commvault. “Het bedrijf levert onder meer complete oplossingen voor back-up en disaster recovery. Dit project laat goed zien waarom wij trots zijn op DMP als onze partner. DMP heeft FD Mediagroep niet alleen goed geadviseerd over hoe de organisatie haar data veilig en beschikbaar houdt, maar ook perfect begeleid tijdens de implementatie.”

“Dit is een voorbeeld van de goede samenwerking tussen FD Mediagroep, DMP en haar partners”, aldus Maurice Pastoor, Director Sales & Marketing bij DMP. “In de samenwerking met onze klanten staan we voor het delen van kennis en voor oplossingsgerichtheid. Met name de open en constructieve houding van het team van FD Mediagroep heeft geleid tot een uitstekende voorbereiding in het voortraject met als resultaat een soepele implementatie bij FD Mediagroep.”

Meer weten over de upgrade naar Commvault 11 en wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op met één van onze adviseurs.

Bel +31 85 401 34 30 of maak een terugbelverzoek

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?