Actueel

Als Commvault Service Advantage Master staat de jaarlijkse Commvault GO conferentie rood omcirkeld in onze agenda's. Dit jaar ging een enthousiaste groep van onze klanten, vergezeld door gedreven DMP'ers, naar Nashville om met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van datamangement met eigen ogen te aanschouwen. Een verslag van dag 1 van Commvault GO.
 
Bob Hammer (CEO) en Al Bunte (COO) verzorgden namens Commvault de keynote-presentatie, tot genoegen van de meegereisde deelnemers. Zij spraken over hoe Commvault inspeelt op de aan nieuwe wensen en eisen van haar klanten. De volledige keynote van Bob Hammer en Al Bunte treft u hieronder aan. De highlights van dag één onderaan dit bericht.

 
Het meest inspirerende verhaal van deze eerste dag van Commvault GO werd verteld door Bill Nye, CEO van The Planetary Society. Bill Nye riep, in het hart van de Republikeinse staat Tennessee, op om nu in actie te komen tegen de alsmaar toenemende wereldwijde klimaatveranderingen en de rol die datamanagement hierin kan spelen.
 
Na de keynote werden de deelnemers naar de GO Market geleidt. Op de GO Market vonden alle activiteiten plaats, verdeeld over twaalf break-out kamers en vier grote demoruimtes, en kon er worden gespart met Commvault-specialisten. 
 

Bel +31 85 401 34 30 of maak een terugbelverzoek

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?