Actueel

Op donderdag 2 februari kwam een grote groep relaties samen bij Inter IKEA voor een kennissessie van DMP, Dell EMC en Zerto.

Rob Haman nam namens gastheer Inter IKEA het woord. Haman is Service Level Manager en deed de geschiedenis van IKEA uit de doeken, maar wierp ook een blik op het huidige reilen en zeilen van de organisatie en de ambities voor de toekomst.

Eric Evers is Technology Director bij DMP en deed uit de doeken wat DataManagement-as-a-Service (DMaaS). Evers gaf praktijkvoorbeelden over wat DMaaS voor verschillende organisaties betekent en schetste ook de rol van Zerto in dit geheel.

Names Dell EMC vertelde Jan van 't Klooster over Digital Transformation. Hij vertelde geanimeerd over hoe de wereld om ons heen de afgelopen decennia is veranderd. Ook onderstreepte hij de rol en het belang van IT om de organisatie optimaal te laten presteren door slimme business applicaties altijd en overal beschikbaar te laten zijn.

Tot slot kregen de deelnemers een rondleiding door de winkel, het Concept Center van Inter IKEA, en de kantoren en genoten de aanwezigen van een lunch ter afsluiting. Alle aanwezigen kregen de Disaster Recovery Guide van Zerto mee naar huis als naslagwerk. De DR Guide is hieronder tevens als download beschikbaar.

Download case als PDF bestand

Bel +31 85 401 34 30 of maak een terugbelverzoek

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?