Actueel

DMP bestaat in 2017 tien jaar: zo’n mijlpaal laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. De week van 9 oktober werd daarom omgedoopt tot een heuse jubileumweek. Tijdens deze week organiseerden we drie activiteiten: voor onze partners, onze klanten en onze eigen medewerkers.

Droogtraining met Erben Wennemars
Op dinsdag 10 oktober verzamelden teams van DMP, Commvault en NetApp zich in de bossen bij Zeist voor een bootcamp onder leiding van niemand minder dan schaatskampioen Erben Wennemars. 

IMG-20171010-WA0010.jpg

Klantendag in Slot Zeist
DMP is gebouwd op en succesvol door de kennis die wij bezitten. Kennis die wij graag delen met onze klanten. Door het vertrouwen dat wij de afgelopen tien jaar van onze klanten en partners hebben gekregen, hebben we een klantenkring opgebouwd waar we zeer trots op zijn. Daarom werd speciaal voor hen op donderdag 12 oktober in het prachtige Slot Zeist een interessant en informatief programma opgesteld, waarbij sprekers van DMP, NetApp, Commvault en Dell EMC elkaar afwisselden. Het slotwoord was voor Erben Wennemars. 

IMG_4436.JPG

IMG_4476.jpg

Klussen op VSO Meerklank
De laatste dag van de jubileumweek stond in het teken van een maatschappelijk initiatief. De handjes gingen uit de mouwen! Onze volledige organisatie heeft samen met een groep enthousiaste leerlingen meegeholpen bij het opknappen van het schoolplein en de tuin van Meerklank, een school voor speciaal voortgezet onderwijs. 

IMG-20171013-WA0028.jpg

Bel +31 85 401 34 30 of maak een terugbelverzoek

Heeft u een dringende vraag over storage, dataprotectie of managed services?

Direct ondersteuning

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?